Начало >Добруджа >Общество

МК ГЕРБ (СДС): При Йорданов Добрич се разпада!

23.09.2021 г. 12:29:26 ч.
/
МК ГЕРБ (СДС): При Йорданов Добрич се разпада!
В редакцията на Медийна група "Добруджа" се получи позиция на МК ГЕРБ (СДС), относно дадената пресконференция на Кмета на Община град Добрич Йордан Йорданов във връзка с настоящото състояние на центъра на града и предприетите мерки в резултат на извършените обследвания през годините. Позицията гласи следното:
По повод жалките опити на кмета на Добрич Йордан Йорданов да очерни и обезцени направеното от ГЕРБ, съветниците от МК ГЕРБ (СДС) заявяваме следното: При Йорданов Добрич се разпада!
 Кметът все се оправдава или с ГЕРБ, или с правителството. Пълна разруха цари в Добрич откакто Йордан Йорданов е на власт - изоставен и потрошен център, изоставени зелени площи, обрасли с трева стълби, занемарен парк и град, потънал в мръсотия. Вместо да изпълнява задълженията си да стопанисва града и да участва в програми за обновяването му, Йорданов за пореден път пробва да манипулира общественото мнение и да вмени вина на ГЕРБ.
 Тази седмица, с поредния си неумел опит, кметът свика пресконференция, за да съобщи, че щял да даде на Европейската прокуратура проекта за обновяване на част от центъра на Добрич. От медийните публикации е видно, че Йорданов не е в състояние да обясни за какво престъпление ще подава сигнал. Както знаем, прокуратурата на Кьовеши преследва измами с евросредства, а в този случай няма знак за каквато и да е измама, камо ли за злоупотреба с евросредства. На кметът обаче му е жизнено необходимо да отклони вниманието от себе си.
 За да прикрие своята управленска немощ, той отново сочи с пръст бившето управление на ГЕРБ. Непрекъснато внушава, че не е виновен той и тупа топката, за да не говорим за разпад, безхаберие и безстопанственост. Той ще прави това докато му позволяваме. От нас зависи! Истинският дебат е за 6-годишна безстопанственост, абдикиране и изоставяне на един доскоро прекрасен областен град.
 
Групата съветници от МК ГЕРБ(СДС) в ОбС - Добрич
 
Снимка:cms.topnovini.bg
Източник:Пресцентър ГЕРБ-Добрич

Коментирайте
Подобни новини
Фермерско изложение „Вкусът на Добруджа“  в центъра на Добрич на Димитровден
Фермерско изложение „Вкусът на Добруджа“ в центъра на Добрич на Димитровден
Водните аварии днес
Водните аварии днес
21 са новите регистрирани случаи на коронавирус в област Добрич
21 са новите регистрирани случаи на коронавирус в област Добрич
Прогноза за времето в понеделник, 25 октомври
Прогноза за времето в понеделник, 25 октомвриЯндекс.Метрика