Най-добрият магазин от веригата „Практикер“ ще бъде в Добрич (ВИДЕО)

07.05.2020 г. 16:42:54 ч.
/
Най-добрият магазин от веригата „Практикер“ ще бъде в Добрич (ВИДЕО)
Най-хубавият и най-технологичният магазин от веригата „Практикер“ ще бъде този в Добрич, заяви в своето слово при официалното откриване на строителството му председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг“ Тодор Белчев. Символичната първа копка бе направена от него, кмета на Община град Добрич Йордан Йорданов и Костадин Чуклев - управител на строителната фирма „Бараж груп“ ЕООД, която е изпълнител на проекта. В началото на церемонията водосвет отслужи отец Петър Димитров.

Магазин „Практикер“ в Добрич ще се намира на околовръстния път – срещу „Технополис“, като двете вериги са под шапката на „Видеолукс холдинг“. Председателят на съвета на директорите на компанията Тодор Белчев заяви в интервю за медийна група „Добруджа“, че очаква магазинът да отвори врати през ноември. Това ще осигури 100 нови работни места в Добрич. В магазина ще са около 80, а още 20 ще бъдат заети в транспортни, охранителни и други дейности.

Магазинът в Добрич ще бъде 14-ият от веригата „Практикер“ в България. Тодор Белчев отбеляза, че той ще бъде най-добрият, заради натрупания опит до тук. Председателят на съвета на директорите на „Видеолукс холдинг“ благодари на Община Добрич за помощта и възможността строителството да започне толкова скоро след заявения инвеститорски интерес.

Новият търговски обект ще предлага над 50 хиляди артикула за дома и градината. Сградата ще бъде с обща площ в размер 7650 кв. м. За посетителите ще бъде изграден и безплатен паркинг със 150 места.

Репортаж на Димитър Узунов и Стефан Калев
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
От американското посолство посетиха АКАДЕМИЯТА ЗА ЖЕНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ
От американското посолство посетиха АКАДЕМИЯТА ЗА ЖЕНИ ПРЕДПРИЕМАЧИ
Как да направим подходящата оферта към  клиенти като фрийлансър?
Как да направим подходящата оферта към клиенти като фрийлансър?
Над 40 фирми се представят на търговското изложение "С любов към българското" в Добрич
Над 40 фирми се представят на търговското изложение "С любов към българското" в Добрич
Академия за жени предприемачи стартира днес във Висшето училище по мениджмънт (ВИДЕО)
Академия за жени предприемачи стартира днес във Висшето училище по мениджмънт (ВИДЕО)Яндекс.Метрика