Начало >Добруджа >Общество

Невероятни идеи за баня със синя вана

21.10.2019 г. 14:57:33 ч.
/
Невероятни идеи за баня със синя вана
Синьото е много любим цвят на доста хора, въпреки че не се използва като основен цвят за оборудване на бани. С други думи, за някои хора може да се смята за смело решение, изборът да се създаде баня със синя вана. Въпреки това, един такъв смел ход не означава непременно, че той ще бъде труден за изпълнение. Всичко, което трябва да знаете за вашия успех, са следните полезни идеи:
 
Баня в син и зелен цвят

Зеленото е красив цвят, който се създава чрез смесване на синьо и жълто. Така че, за него няма място в банята със синя вана. Но как да използвате зеления цвят, за да постигнете съвършена декорация? Ако синята ви вана е в тъмен нюанс като индиго например, може би не е добра идея да я комбинирате с тъмно зелено.
Вместо това е чудесна идея да я комбинирате със светло зелен нюанс, резида или фъстъчено масло. Тези оттенъци могат да бъдат използвани за стените на банята,  завесите или мата. Ако ваната ви е в по-силен нюанс на синьото, тя може да се комбинира с по-тъмни зелени нюанси като маслиненозелено или кипарис. Завършете украсата с бял или сив килим за постигане на пълен баланс.
 
Баня в син и розов цвят
Мислите ли за създаването на романтична украса във вашата баня? Най-простият начин е да добавите елементи в розови нюанси. Въпреки това, интензивните и ярки нюанси на розово изглеждат ненамясто и вече не са на мода. Най-популярните модерни нюанси  според международните тенденции са пастел и пепелно розовия цвят. Тези нюанси произлизат от женствеността и романтиката, така че подхождат с лекота на синия цвят.
Фантастична идея да комбинирате синята ванав банята като поставитеблизо до нея розово кресло или стол. Можете, също така, да поставите розов мат или завеса, за да направите вашия интериор светъл и хармоничен. Ако банята ви е със скромни размери, стените в бяло или светло сиво са това, от което се нуждаете. Ако не, можете да покажете дръзновение, като направите една от стените фокусна точка с каменна мозайка за невероятно модерен поглед.
 
Баня в син и оранжев цвят
Оранжевият цвят е жив, топъл и радостен. Той създава впечатляващ контраст със студеното синьо и можете да го използвате в комбинация със синята вана, за да създадете приятен естетически ефект. Ако приемем, че ваната ви има тъмносин оттенък, тогава битовия текстил от кадифе е идеален за вас. Той ще добави ретро вдъхновено усещане към вашето хигиенно пространство и ще го направи по-ярко и по-приветливо.
 
Ако, обаче, ваната има светъл нюанс на синьото, има и други нюанси като портокал например, които можете да изпробвате. Добра идея е да присъедините към декора на банята аксесоари в кехлибарен цвят, които ще подчертаят вашите мебели за баня и ще им придадат отличителен характер. В баните с такива цветове стените в бежов цвят са най-сигурното решение. Вместо това, интензивните цветове на стените нямат място тук, защото развалят баланса.
 
Източник: bania24.com

Коментирайте
Подобни новини
Галена и Петър отпаднаха на крачка от финала в „Един за друг“
Галена и Петър отпаднаха на крачка от финала в „Един за друг“
Много усмивки и аплодисменти за най-добрите на финала на конкурса „Сарандев“ (СНИМКИ)
Много усмивки и аплодисменти за най-добрите на финала на конкурса „Сарандев“ (СНИМКИ)
Времето на 19 май
Времето на 19 май
Благотворителна вечер в помощ на ВК „Добруджа 07“ ще се проведе на 5 юни
Благотворителна вечер в помощ на ВК „Добруджа 07“ ще се проведе на 5 юни



Яндекс.Метрика