Начало >Добруджа >Общество

Община Добрич ще получи дарение за оборудване на логопедичните кабинети в десет детски градини

23.09.2021 г. 10:20:56 ч.
/
Община Добрич ще получи дарение  за оборудване на логопедичните кабинети в десет детски градини
Десет детски градини на територията на град Добрич ще получат дарение от фармацевтичната компания „Servier“. Дарението включва логопедични бюра, огледала и шкафове, детски масички за игра, които ще бъдат монтирани от служителите в Българския офис на компанията. Част от дарението са и детски килимчета, комплекти за речеви упражнения, помагала за орална моторика, орални тренажори и манипулативни дъски. Освен оборудване на логопедичните кабинети, те ще бъдат боядисани и освежени от служителите в българския офис на “Servier" . Също така ще бъдат боядисани и освежени външни съоръжения за игра и коридори в детските градини. 
 Фармацевтична компания Servier е независима международна група, управлявана от фондация с централа във Франция и представителства в 150 държави. Servier стъпва на българския пазар преди 27 години и към днешна дата е водеща фармацевтична компания в страната в предоставянето на високоефективни терапии за хроничните заболявания диабет, сърдечно-съдови заболявания, хронична венозна болест и онкология.
 Община град Добрич изказва своята благодарност за предоставеното дарение, което ще бъде в помощ на децата на Добрич. Грижата за децата е наш приоритет и се радваме, че е обща кауза. Пожелаваме здраве, успехи и нови хоризонти за партньорства.  
Снимка:seekvectorlogo.net
Източник:Община ДОБРИЧ

Коментирайте
Подобни новини
Фермерско изложение „Вкусът на Добруджа“  в центъра на Добрич на Димитровден
Фермерско изложение „Вкусът на Добруджа“ в центъра на Добрич на Димитровден
Водните аварии днес
Водните аварии днес
21 са новите регистрирани случаи на коронавирус в област Добрич
21 са новите регистрирани случаи на коронавирус в област Добрич
Прогноза за времето в понеделник, 25 октомври
Прогноза за времето в понеделник, 25 октомвриЯндекс.Метрика