Начало >Добруджа >Общество

Общински съвет - Добрич заседава днес

16.09.2020 г. 08:40:10 ч.
/
Общински съвет - Добрич заседава днес
Редовно заседание на Общински съвет – Добрич, ще се проведе днес от 9.00 часа. Кметът Йордан Йорданов ще представи информация за изпълнението на бюджета на общината, сметките за средства от Европейския съюз, както и за динамиката и текущото състояние на техния дълг за полугодието на 2020 година.
Зам.-кметът инж. Пенчо Керванов  ще представи отчет на Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич за 2019 г., като ще внесе и предложение за актуализация на Програмата за капиталовите разходи за 2020 г., а кметът внася за одобрение актуализация на бюджета за 2020 година.
На вниманието на съветниците ще бъде одобряване на годишен отчет за 2019 г. на Кмета на Община град Добрич, за изпълнението на „Плана за действие за общинските концесии за периода 2018 – 2020 г. на Община град Добрич“ и на концесионните договори. 
Зам.-кметът д-р Емилия Баева внася три докладни, касаещи формиране на паралелки с по-малък брой ученици от минималния норматив в ОУ „Йордан Йовков“, в ОУ „Христо Смирненски“ и Професионална гимназия по аграрно стопанство.  
Снимка:dobrudjabg.com

Коментирайте
Подобни новини
Нивото на безработица през март в област Добрич е 5,74%
Нивото на безработица през март в област Добрич е 5,74%
Времето в петък
Времето в петък
Издателство Клет България  провежда  информационно събитие  в Добрич
Издателство Клет България провежда информационно събитие в Добрич
Около 18 000 души е разликата в избирателните списъци в областта  за ЕП и НС
Около 18 000 души е разликата в избирателните списъци в областта за ЕП и НС



Яндекс.Метрика