Начало >Добруджа >Общество

Отвори врати първият магазин в Добрич с фиксирани цени на фирма „3 Верк България” (ВИДЕО)

27.01.2020 г. 17:41:11 ч.
/
Отвори врати първият магазин в Добрич с фиксирани цени на фирма „3 Верк България” (ВИДЕО)
Първият магазин с фиксирани цени FIX PRICE в Добрич на фирма „3 Верк България” ЕООД, отвори врати днес на ул. „Кирил и Методий” 41, на партера на „BILLA”.
Магазинът  с фиксирани цени, е с един напълно нов, различен формат на продажби. В него има само 5 фиксирани цени  -  1,99 лева, 3,99 лева, 6,99 лева, 9,99 лева и 14,99 лева. Всички стоки са нови, с много добро качество, в серии, на ниски цени.  
Освен тях тук можете да откриете и стоки от аутлетите  EXTRA на фирма „3 Верк България”, чиито цени са с от 50% до 95 % намаление, сравнение с аутлет - цените. Това са стоки, които са останали като единични бройки, като остатъчни бройки от серии, останали определени размери от даден вид артикул, върнати стоки или стоки с леки дефекти. Всички стоки  ще бъдат продавани само и единствено на тези фиксирани цени.
OUTLET Германия, собственост на фирма „3 Верк България“ EOOД, сега ще се развива в 2 линии – FIX PRICE и EXTRA. Първият магазин отвори днес врати в Добрич. През март ръководството ще открие линията EXTRA в моловете в София. След това предстои откриването на линията EXTRA и в Пловдив. 
Ръководителите на фирмата планират да продължат да разширяват своята дейност в цялата страна и още много приятни изненади за своите клиенти. 
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Община Добрич обяви резултатите от Областния конкурс рецитал  „За да я има България“
Община Добрич обяви резултатите от Областния конкурс рецитал „За да я има България“
Водните аварии днес
Водните аварии днес
В Иновативна гимназия "Райко Цончев" откриха ученическа изложба  "Рисувано стъкло"
В Иновативна гимназия "Райко Цончев" откриха ученическа изложба "Рисувано стъкло"
Училищното радио в СУ „Димитър Талев” започва излъчване на втори март
Училищното радио в СУ „Димитър Талев” започва излъчване на втори мартЯндекс.Метрика