Палмс бет фаворизира Борусия Дортмунд при рестартирането на Бундеслигата

12.05.2020 г. 09:28:55 ч.
/ ИА Добруджа
Палмс бет фаворизира Борусия Дортмунд при рестартирането на Бундеслигата
Всички фенове на спорта са в екстаз от подновяването на сезона в едно от най-силните първенства в Европа – Бундеслигата на Германия. Букмейкърът Palms bet онлайн вече е добавил мачовете от кръга на своя сайт и е готов да даде страхотни бонус оферти на завърналите се клиенти.
Кръгът стартира с голямо дерби на област Рур. В събота от 16:30 на „Сигнал Идуна Парк“ излизат Борусия Дортмунд и Шалке 04. От Палмс бет предлагат коефициент от 1.49 за „жълто-черните“. Равенството е оценено на 4.98, а победа за гостите – 6.00.

Важни статистически факти за мача:
Борусия Дортмунд е непобеден в последните си 12 мача пред собствена публика в първенството.
Шалке няма победа в последните си седем мача от Бундеслигата.
Шалке не е успял са се разпише в последните си четири гостувания.
Борусия е отбелязал три или повече гола в седем от последните си осем домакински мача от Бундеслигата.

Впечатляващата форма на „жълто-черните“
Дортмунд влиза в дербито с много впечатляващи резултати. Борусия ще търси петата си поредна победа, като добавка, „жълто-черните“ спечелиха и предишните си четири гостувания. Освен това, домакините не са губили във 12-те си домакински срещи до сега, печелейки цели 9 от тях. На „Сигнал Идуна Парк“, Дортмунд е спечелил 30 точки, което ги прави най-добрия домакин в лигата.

Шалке трудно печели точки в последно време
Точно обратното на отличната серия на Дортмунд, Шалке са в доста неприятна ситуация в последните няколко кръга. „Кралско сините“ не успяха да спечелят в последните си седем мача от Бундеслигата. В добавка, Шалке не е записвал победа в последните си 6 гостувания, губейки три от тях.
Шалке се намира на незавидното 15-то място в първенството, а отборът е спечелил едва 4 точки в последните си шест мача. Само отборите на Падерборн и Вердер Бремен имат по-малко точки за последните 6 шампионатни кръга. От друга страна, Дортмунд се намира на второ място, а в последните 6 мача, отборът е спечелил 15 точки.

Шалке трудно ще вкара гол
Отборът не е вкарвал гол в пет от последните си 7 мача, отбелязвайки само две попадения за същия период. Като добавка на това, отборът не е вкарвал гол в последните си 4 гостувания. Палмс бет предлага коефициент от 2.28 за залога Шалке под 0,5 гола в мача.
В същото време, техният съперник е точно на обратната вълна. Борусия е допуснала едва пет гола в последните си 6 мача от Бундеслигата, което им отрежда третия най-добър дефанзивен рекорд за този период от срещи. Като още една добавка към този залог можем да отбележим, че „жълто-черните“ не са допускали гол в последните си три домакински срещи.
Како комбинираме тези факти, спокойно можем да ви предложим да опитате залога: Борусия Дортмунд да спечели на 0. От Палмс бет предлагат доста приятния коефициент от 2,46.
По смелите от вас може да опитат и залог на точен резултат. Дортмунд е отбелязал три или повече гола в седем от последните си 8 домакинства в Бундеслигата. Коефициентът за точен резултат 3:0 е 10.10. Естествено залози с подобен коефициент излизат доста трудно и не трябва да залагате големи суми, но статистиката показва, че залогът определено има стойност.
 
 С подновяването на футболните срещи настъпва и точното време да направите своя първи депозит и да се възползвате от офертите на Palms bet.  Букмейкърът ще добави 100% към вашия депозит. Най-хубавото на тази оферта е, че преди да изтеглите парите си, вие трябва да превъртите бонуса само 5 пъти, което е доста по-малко, сравнено с бонус офертите на конкурентни хазартни оператори. Ако вече сте регистрирани в сайта, все още може да се възползвате от бонус презареждане и да получите 25% повече пари, отколкото сте вкарали реално.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментирайте
Подобни новини
ПГАС - Добрич спечели зоналното първенство по хандбал за юноши 8-10 клас
ПГАС - Добрич спечели зоналното първенство по хандбал за юноши 8-10 клас
 21 медала за карате клуб „Добруджа“ от Световен шампионат по шотокан
21 медала за карате клуб „Добруджа“ от Световен шампионат по шотокан
Клуб „Хищник“ с общо 6 златни и 2 бронзови медала от Държавното по канадска борба
Клуб „Хищник“ с общо 6 златни и 2 бронзови медала от Държавното по канадска борба
Най-малките хандбалисти на „Добруджа” с две победи на дебютния си турнир
Най-малките хандбалисти на „Добруджа” с две победи на дебютния си турнир



Яндекс.Метрика