Развитието на Каварна през първите седем години членство в Европейския съюз

13.09.2013 г. 15:21:00 ч.
/ ИА Добруджа
Развитието на Каварна през първите седем години членство в Европейския съюз
На 16 септември (понеделник) от 09:00 часа, по повод Първия учебен ден, ОИЦ – Добрич ще разположи информационен щанд в двора на СОУ „Стефан Караджа" в град Каварна.
Екипът на центъра ще проведе допитване на тема „Достигнаха ли до вас европейските средства" с цел популяризиране приноса на финансирането от Европейския съюз в рамките на първия програмен период 2007 – 2013г. В отворената приемна на ОИЦ гражданите на Каварна ще имат възможността да получат рекламни картички с илюстрации и данни за резултатите от европейското финансиране. Така посетителите ще се запознаят с добрите практики от успешно реализираните проекти в своята община.
В рамките на мероприятието всеки посетил щанда ще има възможност да се информира за дейността и услугите, които ОИЦ – Добрич предлага.
Допитването се провежда в рамките на Национална кампания „Първите 7 години на България в ЕС", инициатива на мрежата от 28 Областни информационни центрове.


Коментирайте
Подобни новини
Оранжерийните производители  в областта затварят, защото не издържат на високите цени на енергоносителите (ВИДЕО)
Оранжерийните производители в областта затварят, защото не издържат на високите цени на енергоносителите (ВИДЕО)
Освен тройна сметка за газ и четири пъти повече за ток – бизнесмен плати и 4 хил. неустойка за неползвано количество газ (ВИДЕО)
Освен тройна сметка за газ и четири пъти повече за ток – бизнесмен плати и 4 хил. неустойка за неползвано количество газ (ВИДЕО)
Веселин Велев: Невъзможността за дългосрочно планиране е най-голямото предизвикателство пред „Неопърл  България” (ВИДЕО)
Веселин Велев: Невъзможността за дългосрочно планиране е най-голямото предизвикателство пред „Неопърл България” (ВИДЕО)
Главният секретар на ТПП – Добрич: Отива си още една тежка година за българския бизнес (ВИДЕО)
Главният секретар на ТПП – Добрич: Отива си още една тежка година за българския бизнес (ВИДЕО)Яндекс.Метрика