Начало >Добруджа >Регионални

Тони Димитрова ще гостува в Каварна със спектакъла „Моите неизпратени писма”

02.10.2019 г. 11:15:53 ч.
/
Тони Димитрова ще гостува в Каварна със спектакъла „Моите неизпратени писма”
Тони Димитрова ще гостува в Каварна със спектакъла „Моите неизпратени писма”. Събитието ще се състои на 9 октомври от 18.00 часа в залата на НЧ“Съгласие-1890“. На сцената заедно с чаровната изпълнителка, ще се качат и музикантите от Разградската филхармония "Проф.Д.Ненов" и рок група.
Вече близо 2 години пред пълни зали със зрители неповторимата Тони Димитрова изпълнява вечните си хитове, сред които „Ах, морето“ „За тебе хората говорят“, „Обещания“, „Танго в полунощ“. Акцентът в концерт-спектакъла са завладяващите лични и откровени писма, които Тони Димитрова представя пред публиката.
Режисьор на продукцията е директорът на Театрално-музикалния център в Разград Тодор Мадолев, а сценарият е дело на Юлия Манукян. Диригент на симфоничния оркестър е Левон Манукян. 
Снимка:dobrudjabg.com

Коментирайте
Подобни новини
Проблем с избора на временен кмет на община Генерал Тошево
Проблем с избора на временен кмет на община Генерал Тошево
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Соня Георгиева: Жителите в община Добричка могат да имат по-добро бъдеще,  ако то се гради от хора, които имат силата да вземат решения (ВИДЕО)
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Соня Георгиева: Жителите в община Добричка могат да имат по-добро бъдеще, ако то се гради от хора, които имат силата да вземат решения (ВИДЕО)
Приключва ремонтът на пътя за Тузлата
Приключва ремонтът на пътя за Тузлата
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Европейските средства са важни за по-доброто развитие на Община Генерал Тошево (ВИДЕО)
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Европейските средства са важни за по-доброто развитие на Община Генерал Тошево (ВИДЕО)Яндекс.Метрика