Начало >Добруджа >Общество

Търговското изложение „С любов към българското“ следващата седмица в Добрич

22.05.2020 г. 14:54:59 ч.
/
Търговското изложение „С любов към българското“ следващата седмица в Добрич
Традиционното търговско изложение - базар С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ще гостува отново в Добрич от 25 до 30 май.
            За шест дни панаирните щандове ще се превърнат в царство на българската мода, кожени изделия, трикотаж, бижутерия и аксесоари. Както винаги изложението представя актуални за сезона стоки и колекции родно производство, с атрактивни цени и специални панаирни отстъпки.
            Кожените изделия - дамски и мъжки чанти, раници, портфейли и аксесоари си остават един от най-атрактивните и търсени продукти, които са винаги подходящи и за подарък. Има голям избор от варианти на марки, модели и цени. Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели. Ежедневните и спортни чанти са на много добра цена в зависимост от дизайна и материала, като има и страхотни предложения за ценителите на естествената кожа. 
            Силно представяне имат щандовете, предлагащи мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла, якета и връхни облекла. Не са за изпускане специалните панаирни разпродажби и намаления на трикотажни дамски блузи и туники, мъжки ризи и панталони, чорапени изделия и бельо. Не са забравени и децата - на щандовете на изложението се предлагат бебешки, детски и юношески облекла и бельо на производствени цени.
            Фирмите участници в изложението предлагат различни промоции и намаления към крайните клиенти, както и оферти за продажба на едро към собственици на магазини и търговски обекти.
            Осигурени всички необходими мерки за дезинфекция и лични предпазни средства, отстояние и дистанция между отделните обекти, за безопасно посещение и пазаруване.
            Изложението на производителите  С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ще работи от понеделник (25 май) до събота (30 май) в изложбени павилиони до хотел "България", с работно време от 9.30 до 19:30 часа.

Коментирайте
Подобни новини
Средната продължителност на  животa за населението на област Добрич намалява
Средната продължителност на животa за населението на област Добрич намалява
32-ма са настанените за лечение в МБАЛ-Добрич с потвърден коронавурус
32-ма са настанените за лечение в МБАЛ-Добрич с потвърден коронавурус
Времето на 15 август
Времето на 15 август
Класически „Форд Мустанг“ от 1965 г. пристигна в Добрич за ретро парада (ВИДЕО)
Класически „Форд Мустанг“ от 1965 г. пристигна в Добрич за ретро парада (ВИДЕО)Яндекс.Метрика