Начало >Добруджа >Общество

Тържествена сесия на Общински съвет - Добрич (ВИДЕО)

25.09.2021 г. 13:44:22 ч.
/
Тържествена сесия на Общински съвет - Добрич (ВИДЕО)
На тържествено заседание на  Общински съвет град Добрич, бяха връчени  званията „Почетен гражданин на  Добрич“  на олимпийската  шампионка Стойка Кръстева и  нейният треньор Стефан Петков.

Стойка Желязкова Кръстева е олимпийски шампион по бокс от Токио, два пъти е носител на Купа „Странджа“ – 2014 и 2021 г., двукратен световен вицешампион, двукратен европейски шампион, 7 пъти републикански шампион, два пъти е избирана за Спортист №1 на Добрич – през 2011 г. и 2012 г. Спортист №5 на България за 2018 г.

Стефан Петков Атанасов е състезател по бокс, републикански вицешампион, треньор по бокс в ДФС „Добруджа“ и СК „БОКС“ – Добрич, учител по спортна подготовка в Спортно училище „Г. С. Раковски“ – гр. Добрич. Той е откривателят на Стойка и неин първи треньор.
В словото си кметът на града Йордан Йорданов изтъкна, че 25 септември е празничен не само за Добрич ,но и за цяла България.
В церемония по валидиране на пощенска марка „16О години от рождението на ген. Иван Колев“ , директорът на ТП Българси пощи Светослав Гочев изброи отличията на  ген.Колев и представи филателното произведение.. В рамките на тържественото заседание, музикален поздрав към всички гости и граждани  поднесоха талантливите музиканти Хасан и Ибрахим. 

Видеото може да откриете тук :

https://fb.watch/8eL3TS4dJZ/

Коментирайте
Подобни новини
Водните аварии днес
Водните аварии днес
21 са новите регистрирани случаи на коронавирус в област Добрич
21 са новите регистрирани случаи на коронавирус в област Добрич
Прогноза за времето в понеделник, 25 октомври
Прогноза за времето в понеделник, 25 октомври
Вестник ГЛАС: Поклон, български медици!
Вестник ГЛАС: Поклон, български медици!Яндекс.Метрика