В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)

24.09.2019 г. 14:21:44 ч.
/
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
Официално в Добрич бе открит новият технически център на  „Бош Кар Сервиз”. Услугата се предоставя от Автосервиз  „Хепи Колор”, който тази година отбелязва и 25 години от старта на своята дейност.  Мотото на сервиза е:  „Всичко, от което се нуждае Вашият автомобил!”,  а приоритет за работещите в него са сигурността на автомобилите и водачите. Собственик и управител  на автосервиза е Иван Нонев.
Автосервиз  „Хепи Колор”  спечели доверието на „Бош” със желанието за развитие, с начина на мислене и с това, което работещите бяха постигнали до момента в тази област.  Още от началото те отговаряха на почти всички наши изисквания за сервиз, които са както количествени, така и качествени, от гледна точка на сграден фонд  и обучен персонал.Това  каза Петър Дойчинов,  отговарящ за развитието на сервизната мрежа на „Бош” в България и Македония.
На добър път на фирмата пожела кметът Йордан Йорданов. В обръщението си към присъстващите на събитието той изрази надежда и вяра, че общинската и държавна администрация  няма да пречат на развитието на малкия и среден бизнес, защото без тях няма как да съществува и големият бизнес.
„Г-н Нонев, Вие сте добрата новина за нашия град, а нашият град има отчаяна нужда от добри новини”, каза в приветствените си думи председателят на общинския съвет в Добрич Иво Пенчев.
Сред гостите на събитието бе и общинският съветник Надежда Петкова, която  пожела на собствениците на сервиза да развиват  още дълги години своя успешен бизнес.  
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Няма работници за животновъдството, фермери привличат кадри от Молдова и Азербайджан  (ВИДЕО)
Няма работници за животновъдството, фермери привличат кадри от Молдова и Азербайджан (ВИДЕО)
„Кортева“ представи хибриди царевица и слънчоглед на фермерите от Добруджа (ВИДЕО)
„Кортева“ представи хибриди царевица и слънчоглед на фермерите от Добруджа (ВИДЕО)
Проф. Иван Киряков: Годината е много добра за изводи (ВИДЕО)
Проф. Иван Киряков: Годината е много добра за изводи (ВИДЕО)
Увеличават се случаите на резистентност към антибиотици заради прекомерната им употреба в птицевъдството (ВИДЕО)
Увеличават се случаите на резистентност към антибиотици заради прекомерната им употреба в птицевъдството (ВИДЕО)Яндекс.Метрика