В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)

24.09.2019 г. 14:21:44 ч.
/
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
Официално в Добрич бе открит новият технически център на  „Бош Кар Сервиз”. Услугата се предоставя от Автосервиз  „Хепи Колор”, който тази година отбелязва и 25 години от старта на своята дейност.  Мотото на сервиза е:  „Всичко, от което се нуждае Вашият автомобил!”,  а приоритет за работещите в него са сигурността на автомобилите и водачите. Собственик и управител  на автосервиза е Иван Нонев.
Автосервиз  „Хепи Колор”  спечели доверието на „Бош” със желанието за развитие, с начина на мислене и с това, което работещите бяха постигнали до момента в тази област.  Още от началото те отговаряха на почти всички наши изисквания за сервиз, които са както количествени, така и качествени, от гледна точка на сграден фонд  и обучен персонал.Това  каза Петър Дойчинов,  отговарящ за развитието на сервизната мрежа на „Бош” в България и Македония.
На добър път на фирмата пожела кметът Йордан Йорданов. В обръщението си към присъстващите на събитието той изрази надежда и вяра, че общинската и държавна администрация  няма да пречат на развитието на малкия и среден бизнес, защото без тях няма как да съществува и големият бизнес.
„Г-н Нонев, Вие сте добрата новина за нашия град, а нашият град има отчаяна нужда от добри новини”, каза в приветствените си думи председателят на общинския съвет в Добрич Иво Пенчев.
Сред гостите на събитието бе и общинският съветник Надежда Петкова, която  пожела на собствениците на сервиза да развиват  още дълги години своя успешен бизнес.  
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Фламинго Гранд в Албена – с поредно високо отличие от Fit Reisen
Фламинго Гранд в Албена – с поредно високо отличие от Fit Reisen
Добричка фирма разширява производството с проект за 1 млн. лева
Добричка фирма разширява производството с проект за 1 млн. лева
Добричката  "Неопърл-България"-  най-добра фирма в групата от 9 завода в цял свят  (ВИДЕО)
Добричката "Неопърл-България"- най-добра фирма в групата от 9 завода в цял свят (ВИДЕО)
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в БългарияЯндекс.Метрика