Начало >Добруджа >Общество

ВениКлийнър – цена, ефекти и мнения – Действа ли VeniCleaner

05.10.2021 г. 09:34:32 ч.
/
ВениКлийнър – цена, ефекти и мнения – Действа ли VeniCleaner
ВениКлийнър –НЕ на умората, разширените вени, тежестта и болките в краката!
 
Как изглеждат разширените вени?
 
Картината на разширените вени е силно променлива за различните пациенти. При някои пациенти разширените вени са невидими. При други те изпъкват под кожата с извиващи се въжета и възли. И все пак, не трябва да забравяме, че тежестта на заболяването рядко съответства на тежестта на външните прояви.
 
Колко често заболяване са разширените вени?
 
Разширените вени са едно от най-честите заболявания на съдовата система. Според някои статистически оценки, около една трета от общото население по света страда от разширени вени. Броят на хората с разширени вени се увеличава с възрастта, като жените страдат от разширени вени много по-често от мъжете.
Според статистиката във възрастовата група под 25 години само 8% от жените страдат от разширени вени, а в по-възрастната възрастова група - от 55 години и повече - признаци на разширени вени се откриват при 64% от жените.
 
Къде най-често се появяват разширени вени?

 
Разширените вени най-често се появяват по повърхността на долните крайници (в областта на подбедрицата и бедрата), точно под кожата. По-често от други страда голямата подкожна вена, която минава по вътрешната повърхност на крака от глезена до слабините. Именно притоците на голямата подкожна вена са първите, които претърпяват варикозна трансформация и могат да се проявят под формата на различни форми на заболяването от  „венозни мрежи“ и  „паякови вени“ в областта на вътрешния глезен до големи разширени възли.
 

 
ВениКлийнър с -50% ОТСТЪПКА САМО СЕГА!

 
 
Какво точно е вениклийнър
 
VeniCleaner е масло на билкова основа. В състава му участват 10 естествени съставки. Те са в натурална форма и в комбинация могат да облекчат и дори излекуват симптомите на разширени вени. Билковото масло може да помогне на всеки етап от развитието на варикоза.

Как повлиява
Маслото ВениКлийнър повлиява над нивата на хидратация и допринася мекота на кожата. То се поръчва изключително в официалния уебсайт на производителя. Продуктът оказва положително въздействие над дермата в крайниците и по всички други части на тялото.Все пак се подобрява циркулацията на кръвта, идваща от ходилата.

Състав: 
В състава на вениклийнър са включени:
Етерични масла от Ментол, Розмарин, Лимон, Кипарис, Хвойна, Зехтин, Орехови листа, Риган, Пчелен восък, Кокосово масло.
 
Действието на състава им е: 
Хвойна, Орехови листа, Риган – комбинацията действа, като намалява усещането за умора и тежест. Стабилизира капилярите. Оказва и антивъзпалителна роля. Засилва обновяването на клетки и регенерира нарушените тъкани.
Кокосово масло, Пчелен восък и Зехтин – комбинацията им заздравява стените на кръвоносната система, прави ги по-еластични и гъвкави. Действат болкоуспокояващо.
Етерични масла от Мента, Розмарин, Кипарис, Лимон – тонизира и стимулира притока на кръв в крайниците. Намалява изпотяването. Оставя дълготраен и приятен аромат. Подхранва и хидратира. Грижи се за цялостното здраве на краката. Оказва антисептично действие. 

Как се използва VeniCleaner 
Продуктът VeniCleaner се нанася по 2 или 3 пъти на ден. Поставя се на засегнатите участъци и задължително, върху чиста и суха кожа.
 
Начин на използване: 
Билковото масло се нанася поне за 3 месеца. Оказва видимо по-добри резултати при редовна употреба. Препоръчва се и за превенция.
 
 
Клиентски мнения и отзиви
 
В интернет могат да се разгледат множество мнения и коментари за продукти за вените. Представения ВениКлийнър е със 100% рейтинг и положителна нагласа, както от страна на клиентите, така и по препоръки на дерматолози и общо практикуващи лекари.
 
Не е случайност, че е толкова много предпочитан. Това се дължи на естествения му богат, природен състав, както и на препоръките на хора с напреднал стадии на разширени вени, които са го прилагали и са много доволни от пълния му целебен ефект.
 
Много от плюсовите отзиви ВениКлийнър се дължат и на това, че не крие никакви странични ефекти и няма и противопоказания. Може да се използва от хора на различна възраст и с различна форма на варикоза.
 
Варикозата е сериозно заболяване!
 
И ако все още се питате, дали "паякообразните вени" също са проява на разширени вени: 
Паяковите вени са кичури от тънки, лилави или червени съдове, които се появяват около коленете или глезените. Понякога такива съдови "паяжини" могат да се появят на лицето, близо до носа. Тези съдове не могат да бъдат наречени разширени вени, по дефиниция. Всъщност това са леко разширени венули (съдове, които свързват капилярите с правилните вени), които са разположени близо до повърхността на кожата.
 
Такива уголемени венули се появяват поради повишеното съдържание на женски полови хормони в кръвта и често се срещат при жени, приемащи орални контрацептиви. Но венулите също могат да се разширят при наличие на външно непроявени разширени вени на по-големи вени.
 
Не се оставяйте всичко това да ви застигне!

ВЗЕМЕТЕ С 50% отстъпка ВениКлийнър!



Коментирайте
Подобни новини
17-годишна англичанка е доброволец в РБ „Дора Габе” (ВИДЕО)
17-годишна англичанка е доброволец в РБ „Дора Габе” (ВИДЕО)
Времето в сряда
Времето в сряда
Семейство Станчеви – най-четящото семейство в Добрич (ВИДЕО)
Семейство Станчеви – най-четящото семейство в Добрич (ВИДЕО)
Областните етапи на състезанията "Млад огнеборец" и на "Защита при бедствия..." ще се проведат в Добрич
Областните етапи на състезанията "Млад огнеборец" и на "Защита при бедствия..." ще се проведат в Добрич



Яндекс.Метрика