ВОЛЕЙБОЛ: Добруджа 07 ще открие турнира Купа България (ВИДЕО)

09.01.2019 г. 15:56:57 ч.
/
ВОЛЕЙБОЛ:  Добруджа 07 ще открие турнира Купа България (ВИДЕО)
 
Шансовете на Добруджа 07 да спечели Купа България никак не са малки, смята двата чужденци в отбора- украинецът Игор Антонюк и руснакът Александър Мжелский. Според тях при една добра настройка и малко повече шанс е възможно Добруджа за трети път в своята история да вдигне драгоценния трофей. Ще се играе мач за мач за победа. И двама са на мнение, че нивото в българския волейбол е доста изравнено и всеки отбор може да победи всеки.
Опитният разпределител Александър Мжелский, който е възпитаник на световноизвестния треньор Вячеслав Платонов допълва още: Мисля, че в момента поддържаме  много добро ниво. Има елементи, където трябва доста да бъде допълнено, но съм на мнение, че подобряваме нивото си с всеки мач  и се надявам, че това е видно. Работим и в върху психологическата настройка за всяка среща. Момчетата са много позитивни, много съобразителни за своята младежка възраст, което на мен много ми допада. Здраво се държим, независимо от малките проблеми, които ни съпътстват от рода на микротравми.- Ще се постараем да радваме всички.
За предстоящия турнир, който стартира в петък, 11 януари, в 12.15 часа, а Добруджа 07 играе първи мач с Пирин Разлог, старши треньорът Пламен Христов заяви, че привличането от тяхна страна на разпределителя Николай Манчев ще даде възможност на Пирин да изглежда по малко по-различен начин. Мач с мач не си прилича, каза Пламен Христов.
 
Репортаж на Дана Михайлова и Стефан Калев
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Трима дебютират за „Хищник“ на Държавното първенство по канадска борба
Трима дебютират за „Хищник“ на Държавното първенство по канадска борба
ФУТБОЛ: Холандия се класира за европейското в Добрич и областта
ФУТБОЛ: Холандия се класира за европейското в Добрич и областта
Агитката на Добруджа: Нека отново да покажем ясно на футболна България къде ни е мястото!
Агитката на Добруджа: Нека отново да покажем ясно на футболна България къде ни е мястото!
ВОЛЕЙБОЛ: Веселин Велев поема президентския пост във ВК "Добруджа 07", Пламен Христов остава в Добрич (ВИДЕО)
ВОЛЕЙБОЛ: Веселин Велев поема президентския пост във ВК "Добруджа 07", Пламен Христов остава в Добрич (ВИДЕО)Яндекс.Метрика