Начало >Добруджа >Общество

За Християнското семейство с Валентина Влади (ВИДЕО)

20.11.2020 г. 14:03:04 ч.
/
За Християнското семейство с Валентина Влади (ВИДЕО)
Тя е Валентина, той - Огнян, двамата са семейство Димитрови. Сключили свещен съюз преди 38 години на 31 октомври 1982 год. от тогава един машинен и един електроинженер съжителстват в добро и зло. „Съпруг и съпруга тълкувам да бъдем заедно в плуга с ралото, да сме заедно, един до друг“,  разяснява съюза  Валентина Влади. По думите и хармонията в брака има своята градация. Започва се с любов, после обич и приятелство. Така в хармония вървят един до друг без да се пресичат всеки във своето си русло. Подкрепят се без да си пречат. „Той  е човекът който плътно и здраво стои до мен, дори когато отхвърчам, защото съм с по егоцентричен и свободолюбив дух“, признава Валя за съпруга си. Всеки уважава личното пространство на другия, но могат да надничат през прага. Децата са тези които правят семейството отговорно. Тогава се получава здрав плод, децата следват този модел и ерархията.  Валя и Огнян имат две дъщери и трима внуци.

Дълбоко християнска е сакралната архитектура на семейството, посочва  Валентина Влади която се занимава със  Сакрална Архитектура на Тялото . Практикува тази философия и метафизика от 2013 г. Предоставена от Натали Дроен, като методология за връзка с Тялото като Храм на Душата. Дълбока християнска култура и философия.
„Във всеки човек има мъжка и женска част  и ние сами се свързваме с нас, първо в нас, за да можем да припознаем мъжките и женските си качества. Всеки да се огледа в другия и да припознае своите добри и лоши качества“, разяснява философията която изповядва Валентина Влади. По думите и дори когато се затворим, имаме възможност да се вгледаме в себе си  и човека отсреща и по никакъв начин да не се отказваме от това, което сме. Разтоварването  на семейството включва спортни занимания в зала и в парка. Здравият дух в семейството носят и двамата.

Деня на християнското семейство – 21 ноември,  се празнува в дома им с почит и на  по- старите от фамилията.
Много често сега младите хора не се свързват в семейства със свещен съюз, посочва Влади, която се занимава и с номерология. Датата на бракосъчетанието е важна за да се скрепи връзката.  Датите имат своето онтологично значение. Интервюто предтвавяме на 20.11.2020. Ето и тълкуванието: 20-ти е числото два пъти по божията воля, 11-сет е число, което води ангелските ерархии по земята, в такива дни се отварят портали където човек може да се почувства по по-различен начин. Може да се затрудни енергийно тялото му , а може и да се извиси в зависимост от това какви са връзките  между духа, душата и тялото му. Дали са здравословни мислите, дали са здравословни думите или са здравословни емоциите му.

Репортаж на Севдалина Сарандева и Стефан Калев
 


Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
ЕК прие препоръки за по-добра защита на децата от насилие
ЕК прие препоръки за по-добра защита на децата от насилие
Великденски базар ще предшества благотворителния театрален спектакъл в подкрепа на Станислава Петрова
Великденски базар ще предшества благотворителния театрален спектакъл в подкрепа на Станислава Петрова
Александър Александров отправя поздрав за предстоящия празник с танца „Алфатарски лазарки“
Александър Александров отправя поздрав за предстоящия празник с танца „Алфатарски лазарки“
Адреси с ВиК аварии в област Добрич
Адреси с ВиК аварии в област Добрич



Яндекс.Метрика