Начало >Добруджа >Общество

24-ти рожден отпразнува „ХобиСклуб“ в Добрич (ВИДЕО)

27.06.2024 г. 18:03:52 ч.
/
24-ти рожден отпразнува „ХобиСклуб“ в Добрич (ВИДЕО)
Сдружението с нестопанска цел „ХобиСклуб“, с председател Иван Тодоров, днес отбеляза 24 години от създаването си. Тържеството събра членове на организацията и приятели на „ХобиСклуб“, а в центъра на събитието, както е на всеки рожден ден, бе и празнична торта.

Вече изминаха 24 години от създаването на „ХобиСклуб“ и задачата, с която бе създадено това сдружение – да обединява и подкрепя хора с зрителни и други здравословни проблеми, е дори преизпълнена, отчете председателят на СНП „ХобиСклуб“ Иван Тодоров. Той изрази благодарност към Община Добрич за базата, която от години е уютен дом на сдружението. Тодоров сподели каква е формулата за успешното съществуване на „ХобиСклуб“ – стараем се да бъдем добри един към друг. Той подчерта и колко голяма е ролята на екипа, с който работи.
Празникът на „ХобиСклуб“ уважиха представители на Общината. Сред тях бе и зам.-кметът Владимир Трендафилов, който прочете поздравителен адрес от кмета Йордан Йорданов и поднесе подаръци по повод рождения ден на организацията.

Всеки един от нас иска да продължи да бъде полезен и благодарение на тази организация, ние сме обединени и се чувстваме полезни, каза Добра Колева, която изказа благодарност на създателя и председател на сдружението Иван Тодоров за направеното от него през годините.
Тук сме заедно и е по-забавно. Посещаваме различни интересни обекти и много културни събития – балет, театър, концерти. Отбелязваме задружно и личните си празници, сподели Янка Манолова, която от скоро членува в „ХобиСклуб“.

„ХобиСклуб“ е едно прекрасно място, на което човек може да научи много неща. Пожелавам много здраве на целия екип и специално на председателя на сдружението, каза Михаил Панчев - социален асистент на Иван Тодоров.

Пожелавам още дълги години сътрудничество и още много инициативи, които да реализираме заедно, заяви Ивелина Романова – секретар на „ХобиСклуб“.
 
Репортаж на Галина Бозукова и Преслав Димитров

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Вестник "Глас" с посвещение за празника на община Добричка
Вестник "Глас" с посвещение за празника на община Добричка
Как туристи с дете щяха да останат без лятната си почивка на морето?
Как туристи с дете щяха да останат без лятната си почивка на морето?
Днес е неделята на всички светии
Днес е неделята на всички светии
Прогноза за времето на 30 юни
Прогноза за времето на 30 юни



Яндекс.Метрика