ХАНДБАЛ: 58 гола делят голмайстора на А група Джошкун Якубов от втория в листата

25.05.2018 г. 10:53:57 ч.
/
ХАНДБАЛ: 58 гола делят голмайстора на А група Джошкун Якубов от втория в листата
Голмайсторът на Добруджа Джошкун Якубов има актив от 203 гола преди да е приключил шампионата и да са раздадени медалите. На цели 58 гола зад него е Димитър Петков от Чардафон, Габрово, който има отбелязани до сега 145 точни попадения. Въпреки че и двамата продължават в плейофите, тъй като Добруджа ще изиграе своя втори претендентски мач срещу шампиона Локомотив, Варна  в неделя , а габровци участват във финалния плейоф за бронзовите медали срещу Спартак, Варна на 3 юни, почти няма съмнение кой ще получи купата за голмайстор на 2018 г.
В бюлетина на БФ Хандбал окончателният час, посочен за мача Добруджа – Локомотив е 19.30 ч. Срещата ще се изиграе в зала Русалка. Добруджа загуби във Варна първия сблъсък за златото с 20:26.
Евентуалният трети мач е предвиден за 2 юни във Варна.
От 24 до 27 май Горна Оряховица е домакин на Финалния турнир за юн.ст.в. Добруджа е в група Б заедно с Раховец (Г.Оряховица), Асти(Хасково) и Локомотив (Г.Оряховица). В другата група са Локомотив (Мездра), Фрегата (Бургас), Шумен и Спартак(Варна). Треньори на добричките юноши са Джошкун Якубов и Емил Иванов.

Коментирайте
Подобни новини
Община Балчик  залага в проектобюджета 800 000 лв. за ФК Черноморец
Община Балчик залага в проектобюджета 800 000 лв. за ФК Черноморец
ВОЛЕЙБОЛ: Давиде Ковач чака да бъде  картотекиран в  Добруджа 07
ВОЛЕЙБОЛ: Давиде Ковач чака да бъде картотекиран в Добруджа 07
ФУТБОЛ: Първият очакван бразилец пристигна в Добрич (ВИДЕО)
ФУТБОЛ: Първият очакван бразилец пристигна в Добрич (ВИДЕО)
100 години ФК Добруджа: И сега настръхвам, като си спомня ревът на публиката, споделя вратарят Райчо Атанасов (ВИДЕО)
100 години ФК Добруджа: И сега настръхвам, като си спомня ревът на публиката, споделя вратарят Райчо Атанасов (ВИДЕО)Яндекс.Метрика