Начало >Добруджа >Общество

Иво Деспов: Искам да превърна здравословната храна във вкусна (ВИДЕО)

04.02.2020 г. 17:38:36 ч.
/
Иво Деспов: Искам да превърна здравословната храна във вкусна (ВИДЕО)
Бистро за здравословно хранене - Despov Healthy Food Bistro отвори врати. Мнозина добричлии  вече успяха да вкусят неговите здравословни специалитети. „Интересът към заведението е много голям. Тези, които не успяха да опитат храната вчера, го направиха днес”, споделя собственикът Иво Деспов, който е собственик и на Max-Gym Despov. По думите му бистрото е резултат на ясна бизнес идея и желание да се затвори цикъла-фитнес-хранене, а целта му е да превърне здравословната храна във вкусна. Първите впечатления на собственика на заведението са, че хората предпочитат консумацията на месо, а специалитетите от конско месо се радват на голям интерес.
Предлаганите ястия са здравословни, а не диетични, подчертава Иво Деспов.
В приготвянето на храната не се използват хидрогенирани мазнини. Предпочитаните  начини на готвене са на пара, печене или варене. Бялата рафинирана захар е заменена със стевия и мед, а бялото брашно е заместено от типово или друго, което е по-здравословно. „Не допускаме компромис с продуктите, които използваме в нашата кухня. Всички те са на производители с доказано качество”, категоричен е Деспов.
Новото място за здравословно хранене в Добрич не е конкуренция на ресторантите в града. „Бистрото е заведение за бързо и здравословно хранене. Не предлагаме алкохол и работим до 20.00 часа.  Не предлагаме вечерно меню, а само обедно хранене, но приготвяме закуски, които имат своите почитатели. Що се отнася до вечерно хранене, то ще се заложи на възможност за отнасяне на храна за дома”.
Бистрото за здравословно хранене може да посетите в Добрич на адрес ул. „Георги Кирков” 12.

Репортаж на Даниела Русева и Стефан Калев

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Успешна поредна кампания „Купи и дари” отчитат от Ротаракт  в Добрич
Успешна поредна кампания „Купи и дари” отчитат от Ротаракт в Добрич
Избори 2024: ГЕРБ-СДС ще предложи законодателни промени за развитието на земеделието
Избори 2024: ГЕРБ-СДС ще предложи законодателни промени за развитието на земеделието
Прогноза за времето в понеделник
Прогноза за времето в понеделник
Вестник ГЛАС: 30 години "Алексия"
Вестник ГЛАС: 30 години "Алексия"



Яндекс.Метрика