Начало >Добруджа >Общество

ИЗБОРИ 2017: Живко Мартинов: 530 милиона ще влязат в Добруджа през следващите 4 години (ВИДЕО)

24.03.2017 г. 09:25:53 ч.
/
ИЗБОРИ 2017: Живко Мартинов: 530 милиона ще влязат в Добруджа през следващите 4 години (ВИДЕО)
През следващите четири години в Добруджа ще влязат 530 милиона лева по европейски програми, обяви в студиото на Медийна група „Добруджа” Живко Мартинов – народен представител в 43-ото Народно събрание, втори в листата на ПП ГЕРБ през настоящата предизборна кампания.
162 милиона лева ще бъдат дадени за изграждане и рехабилитация на второкласната и третокласната пътна мрежа, 24 милиона лева за пътя Варна-Добрич, 2 милиарда за довършването на магистрала „Хемус”, посочи Мартинов.
Той припомни приоритетите на ГЕРБ за региона - модерно технологично земеделие и развитие на леката и хранително-вкусовата промишленост.
В областта на околната среда и водите за област Добричка е от изключително значение достъпа до чиста и евтина питейна вода.
„Нашият ангажимент е да работим за доизграждане и разширяване на пречиствателните станции в областта. Водният цикъл на Добрич, започнат при първото правителство на ГЕРБ и спрян по времето на Орешарски, най-после ще осигури на добричлии чиста питейна вода, ще намали рязко загубите в системата и това ще доведе и до рязко сваляне на цената на водата. Нещо повече, с водния цикъл ще бъде подновена цялата подземна инфраструктура в нашия град”, подчерта Живко Мартинов.
Управленската програма на ГЕРБ в областта на туризма цели България да стане целогодишна туристическа дестинация.
„В областта на образованието, което е крайъгълен камък на нашата дългосрочна стратегия за България, за да може българските младежи, специалисти, бизнес да станат конкурентни, да създават блага – ние предвиждаме да спрем злоупотребите със социалните помощи от определени групи. Не посещаваш училище – не получаваш социални помощи. Ще въведем дуалната система-обучение чрез работа, така че младите хора да имат гарантирани работни места след завършването си. Удвояване на заплатите на учителите до края на мандата”, категоричен е общинският лидер на ГЕРБ в Добрич.
ГЕРБ гарантира, че ще запази плоския данък, до края на следващия управленски мандат средната работна заплата ще достигне 1 500 лева, а минималната от 460 сега ще достигне 650 лева.
ГЕРБ ще вложи още усилия в сигурността на хората. Знаете, че в края на мандата правителството започна да предприема редица мерки, така че във всяко населено място да има полицейско присъствие за борба с битовата престъпност, в отдалечените населени места ще бъдат назначени 1 500 нови полицаи.
Ние няма да правим повече компромиси - ГЕРБ е единствената партия, която защитава искането на над 3 милиона български граждани за мажоритарни избори, за отпадане на депутатския имунитет и намаляване на субсидиите. ГЕРБ е партията, която има реални решения за България и капацитет да ги изпълни. ГЕРБ е партията, която е показала, че може да осигури стабилност и развитие на страната ни.
Знаете, че ГЕРБ никога не хвърля прах в очите на хората с празни обещания, дори когато това ни е вредяло и хората са били недоволни от нас, посочи Живко Мартинов.
Затова не се поддавайте на популизма, подкрепете ни на 26 март с бюлетина номер 11 за кандидатите за народни представители на партия ГЕРБ, призова Мартинов.

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Гран При от "Сарандев" за Александра Георгиева от Бургас
Гран При от "Сарандев" за Александра Георгиева от Бургас
На 25.05.2024г. изтичат сроковете за подаване на заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия
На 25.05.2024г. изтичат сроковете за подаване на заявления за гласуване с подвижна избирателна кутия
Прогноза за времето в събота
Прогноза за времето в събота
ИЗБОРИ 2024: "Има такъв народ" с цел да върнат здравия разум в следващия парламент
ИЗБОРИ 2024: "Има такъв народ" с цел да върнат здравия разум в следващия парламент



Яндекс.Метрика