Начало >Добруджа >Общество

МЕСТНИ ИЗБОРИ: Министър Танева: Имаме достоен кандидат за кмет на Добрич (ВИДЕО)

21.10.2019 г. 17:18:55 ч.
/
МЕСТНИ ИЗБОРИ: Министър Танева: Имаме достоен кандидат за кмет на Добрич (ВИДЕО)
Министърът на земеделието, храните и горите Десислава Танева посети Добрич по покана на кандидата за кмет на местна коалиция ГЕРБ (СДС) Надежда Петкова. Министър Танева се срещна с представители земеделския бранш.
„Много е важно как кметът освен да развива града, иска да повдигне нивото на целия регион“, каза на срещата Надежда Петкова. Тя добави, че трябва да се действа смело, за да може Добрич да е за пример и да стане притегателно място за инвеститори, които да създават още повече работни места. Кандидатът за кмет на ГЕРБ (СДС) изтъкна като плюс за района близостта на автомагистрала „Хемус“. „А защо не скоростен път Добрич – Варна и подкрепа на кмета на Силистра за мост Силистра – Кълъраш? Това са стъпки, които пряко ще повлияят местния бизнес“, добави тя. Надежда Петкова сподели акценти от програмата си – развитие на индустриалните зони и превръщането на летището в Добрич в карго. Изтъкна и приоритетите по отношение на образованието, жизнената среда в Добрич, здравеопазването и др.
„Благодаря за поканата. Приех да дойда тук заради кандидатът за кмет Надежда Петкова. Мои колеги, с които е работила, я определят като много креативен и действен човек. Смятам, че доброто управление на ниво община и на ниво държава, зависи от експертизата. Трябват отговорни, креативни, почтени хора на действието. За мен това е ключът към доброто управление. Желаещи да управляват има много, но са малко качествените. Радвам се, че имаме такъв достоен кандидат за кмет на Добрич.“, каза министър Десислава Танева.
Пред присъстващите на срещата тя говори за общата селскостопанска политика на ЕС. Обсъдени бяха въпроси, касаещи Добричка област.
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Успешна поредна кампания „Купи и дари” отчитат от Ротаракт  в Добрич
Успешна поредна кампания „Купи и дари” отчитат от Ротаракт в Добрич
Избори 2024: ГЕРБ-СДС ще предложи законодателни промени за развитието на земеделието
Избори 2024: ГЕРБ-СДС ще предложи законодателни промени за развитието на земеделието
Прогноза за времето в понеделник
Прогноза за времето в понеделник
Вестник ГЛАС: 30 години "Алексия"
Вестник ГЛАС: 30 години "Алексия"



Яндекс.Метрика