Начало >Добруджа >Регионални

Националният детски конкурс Малка Мис и Мистър България 2018 ще се проведе в Албена

31.08.2018 г. 13:34:08 ч.
/
Националният детски конкурс  Малка Мис и Мистър България 2018 ще се проведе в Албена
16-ото издание на Националния детски конкурс за красота и таланти Малка Мис и Мистър, Мис и Мистър Тийн България 2018 ще се проведе от 7 до 11 септември в Черноморския комплекс Албена.
Курортния комплекс Албена за пръв път ще бъде домакин на престижния детски форум.
Участниците ще имат възможност да се забавляват в Аквапарк Аквамания, да се разходят из прекрасните алеи на комплекса, да се насладят на златния пясък и прекрасната морска вода , а финалът на конкурса ще се проведе на сцената на Вариете-театър "Албена".
Деца от 4 до 18 години от цяла България си дават среща на брега на морето за да прекарат 4 дни, пълни с положителни емоции, да намерият нови приятели, да покажат своите сценични умения и талант.  Програмата е динамична и интересна: Парти на приятелството – Делегациите на градовете се предстаят на сцената с  оригинални програми, а децата се запознават  и разменят сувенири. Втората вечер е посветена на „Весел Карнавал“ – деца и родители се забавляват непринудено и искрено. В Арт фестивала NEW STARS се включват по-голяма част от участниците –  с песни, групови и индивидуални танци.
Финалният спектакъл ще протече в три тура: Атрактивно откриване с танц на участниците, представяне в облекла на бранда „Kinderland“, дефиле в национални носии от техния регион и на края парад на принцове  и принцеси в чудни бляскави рокли , които ще завладеят сърцата на публиката.
Всички участници ще получат титли, корони, трофеи, подаръци, а победителите ще имат правото да представят България в престижни международни конкурси.

Коментирайте
Подобни новини
7 оркестъра се надсвирват в Генерал Тошево днес
7 оркестъра се надсвирват в Генерал Тошево днес
С два концерта Каварна чества своя празник днес
С два концерта Каварна чества своя празник днес
Празнува град Тервел
Празнува град Тервел
Три села без вода поради авария на сондажен кладенец „Полк. Иваново“
Три села без вода поради авария на сондажен кладенец „Полк. Иваново“



Яндекс.Метрика