Начало >Добруджа >Общество

ПГ по туризъм в Добрич ще приема документи от кандидат-гимназисти в обновената вече сграда

Документи ще се приемат в гимназията, която се намира на адрес бул.“25-ти септември“ № 36
04.07.2024 г. 14:03:29 ч.
/
ПГ по туризъм в Добрич ще приема документи от кандидат-гимназисти в обновената вече сграда
Приключи ремонтът на Професионалната гимназия по туризъм „Пейо Яворов“. Официалното откриване на обновената сграда ще бъде на 15 септември, но от училището уточняват, че желаещите да кандидатстват при тях, могат да подават своите документи в на място, в гимназията, която се намира на адрес бул.“25-ти септември“ № 36.

Тази година приемът на Гимназията по туризъм включва 1 паралелка - професия „Хотелиер”, специалност „Организация на хотелиерството“  с разширено изучаване на английски език, 1 паралелка  професия „Ресторантьор”, специалност „Кетьринг“ - без интензивно и без разширено изучаване на чужд език, половин паралелка за професия „Готвач“, специалност „Производство на кулинарни изделия и напитки“ и половин паралелка професия  „Хлебар-сладкар”, специалност „Производство на хляб и хлебни изделия”.
 
В приемната на първия етаж, кандидат-гимназистите ще получат консултации, отговори на въпроси относно избора на професия. Телефонът за връзка с комисията по приема е 0877830059.
 
От 8 юли до 10 юли ще се извършва подаване на заявления за  участие в първи етап на класиране .
 
Подаването на заявление за участие в първи и трети етап на класиране е  само по електронен път в Единната информационна система за изпити и прием (https://infopriem.mon.bg).
Можете да кандидатствате самостоятелно от  всяко електронно устройство с достъп до интернет, по което и да е време на денонощието; или в (т. нар. училище-гнездо), определено от началника на РУО – Добрич, в рамките на работния ден.
 
Всеки ученик има персонален профил в електронната платформа  https://infopriem.mon.bg и индивидуален код за достъп.

Коментирайте
Подобни новини
Времето на 7 юли
Времето на 7 юли
Добричкият музей гостува в Жеравна с изложба за Йовков от фонда на Дом-паметника
Добричкият музей гостува в Жеравна с изложба за Йовков от фонда на Дом-паметника
Водните аварии днес
Водните аварии днес
Времето на 6 юли
Времето на 6 юли



Яндекс.Метрика