Начало >Добруджа >Криминални

Шест кражби за един уикенд

22.08.2016 г. 16:44:15 ч.
/ ИА Добруджа
Шест кражби за един уикенд
На 19 август, около 21:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Кранево, обл. Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал в приземния етаж на имота и е извършил кражба на метална каса захваната за стената. По данни на тъжителя в каса са се намирали сума пари, дамски часовници и златни накити с общо тегло 40 грама. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.
На 19 август, в 11:32 часа  в Първо РУ Добрич е получено съобщение от Д.А., на 18 г. от гр.Добрич, за това, че за времето от 23:00 часа на 10.08.2016 г. до 09:00 часа на 11.08.2016 г. неизвестен извършител е проникнал през отключена врата в дома на баба му на ул.”Опълченска” и е извършил кражба на два мобилни телефона, сумата от 80 лева и мотопед „Сузуки”, без регистрационен номер. След проведени оперативно издирвателни мероприятия от служители на Първо РУ МВР Добрич е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.Н. (19 г.) от град Добрич. Работата по случая продължава.
На 21 август, около 09:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Оброчище, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом на прозорец неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на три броя електрически инструменти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Албена.
На 21 август, около 07:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се по ул. „Независимост” в град Добрич. Установено е, че през незатворен прозорец неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на сума пари. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.
На 21 август, около 10:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот находящ се по ул. „Хаджи Димитър” в град Добрич. Установено е, че през незатворен прозорец неизвестен извършител е проникнал в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на сума пари. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.
На 21 август, около 10:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил паркиран по ул. „Ген. Колев” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на предно стъкло неизвестен извършител е проникнал в лек автомобил „Мерцедес”. По данни на тъжителя е извършена кражба на аудио и навигационна система. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.
Снимка:static.bnr.bg

Коментирайте
Подобни новини
 Пожар в изоставена сграда в Добрич гасиха тази нощ огнеборците
Пожар в изоставена сграда в Добрич гасиха тази нощ огнеборците
Пътничка в кола е пострадала при катастрофа на околовръстния път на Добрич
Пътничка в кола е пострадала при катастрофа на околовръстния път на Добрич
Пореден успех за балетна формация MY DANCE
Пореден успех за балетна формация MY DANCE
Прокурорско задържане за 38-годишен мъж от Добрич, обвинен за грабеж на сума пари, извършен след употреба на сила
Прокурорско задържане за 38-годишен мъж от Добрич, обвинен за грабеж на сума пари, извършен след употреба на сила



Яндекс.Метрика