Удобството на онлайн залозите

12.12.2018 г. 09:40:13 ч.
/
Удобството на онлайн залозите
Залаганията имат своето очарование за любителите на спортовете. Те им дават възможност да пробват и докажат интуицията и знанията си, но ако трябва да отидат до букмейкърски пункт, дори до най-близкия, това създава неудобства. Трябва да се предвиди време, когато пунктът ще бъде отворен. Трябва да се помисли и за това, кога ще бъде удобно за играча да отдели време за това. Но отдавна с онлайн залаганията тези неудобства се избягват. Вече мнозина, всъщност повечето играчи залагат онлайн, удобно седнали у дома, или на друго място, в избрано от тях време, дори през нощните часове.
 
С онлайн залаганията отпада необходимостта от залагане при най-близкия наземен букмейкър
Планирайки да залагат онлайн, играчите имат възможността да избират между наличните за страната букмейкъри. За България има няколко букита, които са лицензирани и се характеризират със сигурност. Големият избор е предимство, което получавате само с отваряне на браузъра и търсене на букита, при които да се регистрирате. В избора на най-подходящите онлайн букита помагат ревютата на букмейкъри в BGbookies.com. Това е сайт, посветен на букмейкърите, предлагащи залози на български играчи. Изберете между Bet365, Efbet, Betfair, Winbet, 1xbet, а отскоро и Palms Bet – представени с основните предложения и с предимствата си.
 
Огромното търсене на възможности за онлайн залози води до непрекъсната конкуренция
Онлайн букитата се конкурират непрекъснато, за да привлекат повече играчи. В тази надпревара те се стараят да предлагат все по-изгодни и интересни бонуси и други предимства. Разнообразието от промоции, които се предлагат при онлайн залаганията, е несравнимо. Започвайки от началните бонуси, често вече придружени от специални бонуси за мобилни залагания, и продължавайки с редовни периодични промоции, играчите, които се възползват от тях, получават разнообразие и печалби, каквито не биха получили при залагания в букмейкърски пункт.
 
Залаганията на живо за следене на развитието на събития по време на протичането
Залозите на живо са още един вид, който привлича много играчи. С тях те могат да следят развитието на спортните събития в реално време, така че за играчите е допълнително предимство да могат да вземат решения за следващия залог въз основа на последните минути от събитието. Динамиката, която съпътства залозите на живо, е и удоволствие, и предизвикателство.
Още едно предимство на залозите на живо са по-високите коефициенти, с които с предлагат те. Така се създават и възможности за по-високи печалби. Такива условия са истинска благодат за играчи с опит, които могат бързо да вземат решения според последните развития в събитията.
Обикновено има само едно условие за гледане на срещи на живо: това е минимален депозит, който играчът трябва да направи, типично през последните 24 часа. А ако мачът не се предава пряко, в букмейкърския сайт ще можете да видите схема на игрището и данните ще се актуализират според най-последните развития.
За свеждане до минимум на загубите доста букита предлагат и спиране на залога, както и частично спиране на залога. В първия случай играчът може да отмени залог, когато усети, че има вероятност да загуби. Частичното спиране оставя действаща част от сумата, която е била заложена първоначално, а другата част се изтегля, за да не я загуби играчът, отново когато почувства, че нещата се развиват неблагоприятно, към загуба.
 
Денонощна връзка с персонала на букмейкърските сайтове
Не на последно място по значение за удобството на залаганията онлайн ще поставим денонощната поддръжка и връзка с персонала на букито, по няколко начина. Най-удобна е връзката чрез чат на живо, но обикновено можете да избирате и между свързване чрез имейл или по телефона.
Всички играчи по някое време изпитват някакви затруднения и у тях възникват въпроси. Не всички са включени в секцията Често задавани въпроси на дадения букмейкър. Тогава е лесно да се свържат с персонала по поддръжката и да зададат въпрос или да поискат помощ при затруднение. Поддръжката се осъществява непрекъснато при повечето букита, така че по всяко време и при всякакво затруднение играчът може да потърси иконата за чат на живо или имейл адреса, или телефонния номер, за да отправи запитване. 
 
Заключение
Букмейкърските сайтове промениха света на залаганията, правейки го по-удобен за играчите по отношение на времето, когато могат да правят залози, добавяйки редица предимства като бонуси, промоции и непрекъсната поддръжка от персонала на букмейкърския сайт.
 
Вече не можем да си представим залаганията без възможността за правене на залози, следене на статистика, на срещи на живо и други събития удобно на екрана, по всяко избрано време. С мобилните устройства играчите вече не са ограничени и по отношение на мястото, от което да залагат. Удобствата на залаганията онлайн привличат все повече играчи, които комбинират своето хоби – спортовете, с вълнуващите дейности на залагане и очакване на печалби.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментирайте
Подобни новини
ЕГ, ПМГ и СУ „Славейков” са шампионите в трите възрастови групи на ученическите игри в Добрич (ВИДЕО)
ЕГ, ПМГ и СУ „Славейков” са шампионите в трите възрастови групи на ученическите игри в Добрич (ВИДЕО)
ВОЛЕЙБОЛ: Ясни са съперниците на Добруджа 07 в допълнителния квалификационен турнир U16
ВОЛЕЙБОЛ: Ясни са съперниците на Добруджа 07 в допълнителния квалификационен турнир U16
50-о Държавно първенство по тенис на маса за ветерани ще се проведе в Албена
50-о Държавно първенство по тенис на маса за ветерани ще се проведе в Албена
ФУТБОЛ: „Марек” сложи край на мечтите на „Добруджа” за А група
ФУТБОЛ: „Марек” сложи край на мечтите на „Добруджа” за А група



Яндекс.Метрика