Начало >Добруджа >Регионални

21-вото издание на "Модна Фиеста Албена" стартира на 9 юни

16.05.2021 г. 09:16:18 ч.
/
21-вото издание на "Модна Фиеста Албена" стартира на 9 юни
21-вото издание на Модна Фиеста Албена, ще се проведе в курорта от 9-и до 13-и юни. В продължение на няколко дни и вечери, на откритите сцени на Албена, ще се покажат елегантни, плажни облекла и аксесоари, заедно с изпълненията и шоуто на известни български изпълнители. Дефилетата, по време на фиестата, ще бъдат само на открити сцени, на плажа ще започнат на басейн „Калиакра Маре“ с колекциите бански облекла на „Сенсейшън“, „Марини фешън“, „Маркос“, „Лайфстори“, „Каролин“, „Марлин“ и др. Вечерите, също ще бъдат на открито, на уникалните външни сцени на комплекса пред хотелите „Калиакра”, „Фламинго Гранд” и „Маритим Парадайс Блу”. Началото ще бъде поставено от невероятната дизайнерка Стефка Гущерова, която винаги има с какво да изненада публиката.
Най-красивият мъж на България Диан Христов, избран след допитване във фейсбук, за най-красив мъж на хилядолетието, който досега е бил Джеймс Бонд, Джак Спароу, Винету, Нептун и какво ли още не, по време на фиестата, тази година ще влезе в ролята на капитан Сюркуф, или познат у нас като Тигърът на седемте морета. Ще има морски битки, звън на шпаги, украсени с битки за любимата. Капитанът е една от най- уважаваните личности в световната марска история, национален герой на французите, и останал в историята като владетелят на океани и морета. Диан Христов ще си партнира на сцената, заедно с латино бойс бандата, „Максимус”, които пристигат за фиестата, заедно с топмодела Гергиос Сърбинов, познат като Мистър София 2019, Мистър Фитнес 2018. Момчетата от „Максимус” стигнаха до финала на „България търси талант” и ще пренесат същото гладиаторско шоу и в Албена. Хореографи на шоуто са небезизвестният Иван, познат като Айвън и Начо Паскал, когото сравняват с Енрике Иглесиас. Начо, който е бил на една сцена с Иглесиас, ще представи освен големия си хит „Дай ми” и новите си латино парчета. Момчешката група ще дефилира с традиционните пиратски костюми и естествено ще има дефиле с облеклата на най-добрата дизайнерка на мъжки вратовръзки, Ангелина Данова за Анджи фешън. Останалите модели и манекени, са естествено от най-добрата агенция на България „Ивет фешън”. Обичам да работя с тези, с които нещата се получават, казва продуцентката на фиестата Мариана Аршева. С Ивета Григорова сме тандем повече от 20 години и продължаваме напред, какво по хубаво от това, допълва тя.
Не са забравени и най-уникално вкусните сладоледи на Нестле айс крийм. С тях ще има състезание „Познай вкуса на сладоледа“, като акцент е естествено Boss - а на всяка ситуация. Досега победители са били певецът Васил Петров, Искрен Пецов, Мистър Менхънт Али Алиев, Джина Стоева и др. Тази година Bossът на всяка ситуация е Boss Full Pecan Pralines, с вкус на карамел и карамелов сироп, покрит с млечен шоколад и карамелизирани ядки пекан,  естествено във фризерите на Нестле.
Традиционно фиестата ще бъде закрита със сватбена колекция.  За 20 години, продуцентът Мариана Аршева изчисли, че събитието е било посетено от хиляди дизайнери и гости, а от телевизионния екран почти няма човек в България, който да не е гледал някои от дефилетата от най-красивия комплекс на България – Албена! По време на фиестата ще има състезание за инфлуенсъри, фотографии и рисунки, като темата е една – МОРЕ, МОДА, МОДНА ФИЕСТА!

Коментирайте
Подобни новини
Фестивал „Духът на миналото – съхрани и предай на поколенията“ ще се проведе в неделя в село Ловчанци
Фестивал „Духът на миналото – съхрани и предай на поколенията“ ще се проведе в неделя в село Ловчанци
Дезинсекционни обработки срещу кърлежи ще има в община Каварна на 29 април
Дезинсекционни обработки срещу кърлежи ще има в община Каварна на 29 април
Отборът на СУ „Йордан Йовков“ спечели Общинското състезание „Млад огнеборец” в Тервел
Отборът на СУ „Йордан Йовков“ спечели Общинското състезание „Млад огнеборец” в Тервел
Областна дирекция на МВР проведе работна среща с обществеността в Генерал Тошево
Областна дирекция на МВР проведе работна среща с обществеността в Генерал Тошево



Яндекс.Метрика