Начало >Добруджа >Общество

Актуализират Програмата за развитие на туризма на Добрич

19.05.2019 г. 12:41:04 ч.
/
Актуализират Програмата за развитие на туризма на Добрич
Актуализация на Програмата за развитие на туризма на територията на Община град Добрич за 2019 година ше предложи на предстоящата сесия на Общинския съвет кметът Йордан Йорданов.
Програмата за развитие на туризма е приета с Решение от март тази година, с резервиран финансов ресурс в размер на 53 713 лв. Планираните дейности за 2019 год. са на стойност 34 000 лв. В програмата е предвидено остатъкът от 19713 лв. да бъде използван след актуализация на Програмата при възникване на необходимост от провеждане на събития и мероприятия, които допринасят за развитието на туризма, включително рекламна дейност и материали. На проведено редовно заседание на 09.05.2019 год. членовете на Консултативния съвет по туризъм отчетоха слабото рекламиране на Добрич като туристическа дестинация и предложиха ползването на услугите на специализирана рекламна агенция, която да представя новини, интервюта, снимки и видеа, които позитивно представят Община град Добрич пред страната и света, се посочва в мотивите на вносителя.
Затова кметът предлага Програмата за развитие на туризма за 2019 година да се актуализира, като в раздел 2. Рекламна дейност, бъдат планирани 5600 лв. за информационно и рекламно обслужване.
Снимка:dobrudjabg.com

Коментирайте
Подобни новини
С  "Еньовски венец"  посрещат в Стария Добрич (ВИДЕО)
С "Еньовски венец" посрещат в Стария Добрич (ВИДЕО)
Прогноза за времето във вторник
Прогноза за времето във вторник
Клубът на уфолозите в Добрич ще отбележи своята 30-а годишнина със семинар (ВИДЕО)
Клубът на уфолозите в Добрич ще отбележи своята 30-а годишнина със семинар (ВИДЕО)
 Йордан Йорданов: Смяната на  канализационната мрежа под бул. Русия ще реши проблема с наводненията там  при обилни валежи (ВИДЕО)
Йордан Йорданов: Смяната на канализационната мрежа под бул. Русия ще реши проблема с наводненията там при обилни валежи (ВИДЕО)Яндекс.Метрика