Начало >Добруджа >Общество

Йордан Йорданов: Самостоятелно или в коалиция - Ангел Джамбазки трябва да е водачът на листата ни

01.04.2019 г. 13:52:06 ч.
/
Йордан Йорданов: Самостоятелно или в коалиция - Ангел Джамбазки трябва да е водачът на листата ни
Дали партиите от „Обединени патриоти“ ще се явят самостоятелно на евроизборите или в коалиция ще стане ясно в „12 без 5“, прогнозира народният представител на ВМРО от Добрич Йордан Йорданов.
„Ние взехме решение да започнем подготовка за самостоятелно участие, но вратата е широко отворена към нашите партньори. До последно ще се надяваме, че ще проявят здрав разум и обединението, което ни донесе успех, ще продължи. Нашата номинация за водач на листата е Ангел Джамбазки – най-логичният избор. Той е разпознаваем, най-активен и харесван от настоящите български евродепутати. Смятаме, че с него ще постигнем най-добри резултати и той ще ни представлява достойно в европарламента. Ангел Джамбазки е нашето категорично предложение за водач на листата в преговорите с АТАКА и НФСБ“, заяви в интервю за радио "Добруджа" Йордан Йорданов.
От седмица той е член на Националния изпълнителен комитет на ВМРО – най-висшия орган на партията.
„Изборът бе очакван за мен и го приемам за напълно логичен – във ВМРО съм от 1995 г.“, сподели Йордан Йорданов. Той отбеляза, че взетото решение на националния конгрес на партията се дължи на добрата работа, която всички членове и симпатизанти на ВМРО в област Добрич са свършили.
Залагаме на нормални, свестни, местни, честни и почтени хора – така Йордан Йорданов обясни на какво се дължат добрите резултати в региона – партията има депутат, областен управител, 2 общински съветници в Добрич и е първа политическа сила в Балчик.
Йордан Йорданов е категоричен, че столицата няма нужда от нов национален стадион.
„На последния мач срещу Черна гора имаше максимум 10 000 зрители, което е прекалено малко за град като София. Средствата за нов национален стадион е по-добре да се вложат в базите в провинцията, включително и Добрич“, смята народният представител от „Обединени патриоти“.
След години преподаване на география и история в Хуманитарната гимназия в Добрич, Йордан Йорданов сподели, че учителската професия и работата с децата му липсват.
„След като приключа работата си в Народното събрание, ще се върна и ще продължа с професията, която съм избрал със сърцето си“, сподели Йордан Йорданов.

Коментирайте
Подобни новини
Възпитаник на гимназията по туризъм в Добрич със сребърен медал от националното състезание по професии
Възпитаник на гимназията по туризъм в Добрич със сребърен медал от националното състезание по професии
Нивото на безработица през март в област Добрич е 5,74%
Нивото на безработица през март в област Добрич е 5,74%
Времето в петък
Времето в петък
Издателство Клет България  провежда  информационно събитие  в Добрич
Издателство Клет България провежда информационно събитие в Добрич



Яндекс.Метрика