Начало >Добруджа >Общество

Иво Инджев: С Костадинов съм в самотни бойни отношения далеч преди да “изяде боя” с разкритието на НоваТВ

07.05.2020 г. 16:15:08 ч.
/
 Иво Инджев: С Костадинов съм в самотни бойни отношения далеч преди да “изяде боя” с разкритието на НоваТВ
С малки изключения, сред които голямата “Нова телевизия” не беше, медиите у нас се направиха, че не са забелязали моето линчуване от моторизираната банда “възрожденци” в градската библиотека на Добрич на 7 март миналата година (снимката опровергава лъжата на Костадинов, че успешно ми били запушили устата в Добрич, където все пак успях да представя книгата си “Измамата “Сан Стефано” без напусна бойното поле в обкръжението на побойниците).  Това пише Иво Инджев  в профила си във Фейсбук, припомняйки старият конфликт с "националистите" и проявата му в Добрич и пред камерите на МГ"Добруджа".
По този начин ме хвърлиха на имитаторите на руските нощни вълци с надеждата да бъда разкъсан, оставяйки ме да се разправям сам с тях не само по време на разправата с мен, но и на бойното поле на последвалото медийно очерняне от страна на Костадинов, наричан масово Копейкин заради подозренията във връзки с рубладжийството, практикувано от век и половина като форма на прокарване на руското влияние у нас.

В блога си  известният наш журналист  и анализатор Иво Инджев  припомня повода за новата си публикация- излъченото разследване по Нова телевизия за партийната субсидия на ПП"Възраждане" и новата къща на Костадинов. Публикуваме без  редакторска намеса:

“А скоро, много скоро, ще въздадем и справедливо възмездие на всички национални предатели и майкопродавци. Списъкът им е дълъг, но в него има място за всеки. Никого няма да забравим и на никого няма да простим”.

https://ivo.bg/2019/03/29/фашизоиден-клеветник-напразно-се-опи/

Горният цитат е от стандартно долно писание на разобличения русофилски екстремист Костадин Костадинов, когото “ Нова телевизия” хвана да лъже по любимата му самохвална тема за собствената си безкористност като лидер на партия “Възраждане”. Същият има навика люто да се заканва в своите публикации как той и глутницата му ще се разправят с всички национални предатели и “майкопродавци”. Цитатът е от негова т.н. статия, посветена безмилостно и яростно на моя милост.

Сега, когато лъсна лъжата му за отказа от партийната субсидия, покрай което зарибяваше електорални шарани да му гласуват за партията, собствените му излъгани от него избиратели имат основание да се присъединят към заканите като ги пренасочат като рикошет срещу него.

Не е нужно да преразказвам разкритието на “Нова телевизия”, което е достатъчно добре разгласено и без приноса на този личен блог. Ще добавя само, че собствените ми сблъсъци с Костадинов датират от години и са в различно качество от това на телевизията, сгодена с властта чрез своя нов собственик Домусчиев. 

Моята персона не само не може да бъде заподозряна в някаква “поръчковост” от името на управляващите, на които Костадинов се зъби с цел да обере протестен вот, но и в тази война с русофилската фашизоидност е оставена злорадо да се пържи самотно в удобния за целта властови вакуум. Когато опонирах остро на същата тази несменяема от близо 10 години власт, Костадинов се боеше за властта във ВМРО, която пристана на Борисов и управлява коалиционно с него.

С малки изключения, сред които голямата “Нова телевизия” не беше, медиите у нас се направиха, че не са забелязали моето линчуване от моторизираната банда “възрожденци” в градската библиотека на Добрич на 7 март миналата година ( снимката опровергава лъжата на Костадинов, че успешно ми били запушили устата в Добрич, където все пак успях да представя книгата си “Измамата “Сан Стефано” без напусна бойното поле в обкръжението на побойниците).  По този начин ме хвърлиха на имитаторите на руските нощни вълци с надеждата да бъда разкъсан, оставяйки ме да се разправям сам с тях не само по време на разправата с мен, но и на бойното поле на последвалото медийно очерняне от страна на Костадинов, наричан масово Копейкин заради подозренията във връзки с рубладжийството, практикувано от век и половина като форма на прокарване на руското влияние у нас.

 Не оспорвам легитимността на безспорните доказателства за лъжите на Костадинов, показани от колегата Васил Иванов по “Нова телевизия”, но държа да отговоря косвено на адвокатите на набедения политик, които се опитват да го защитят като жертва на властта: няма как да ме пришият към тази конструкция. Водил съм битките си с него и глутницата му сам и от сърце.  

Държа това да се знае също и превантивно. Защото е ясно, че Костадинов се кани да продължава да играе ролята на “единствената истинска опозиция”. Да си опозиция на опозицията не е престижно за опозиционно настроен коментатор. Ето защо припомням факта на собствената ми самотност в противопоставянето на този фашизоид, за да не се спекулира с позицията ми, която нямам намерение да променям, изпадайки в обяснителен режим.
Снимка:dobrudjabg.com
Източник:Фейсбук

Коментирайте
Подобни новини
Времето на 2 май
Времето на 2 май
Награди от два конкурса за малки художници от Клуб "Цветно" при Младежки център - Добрич
Награди от два конкурса за малки художници от Клуб "Цветно" при Младежки център - Добрич
Аварии в няколко села в областта отстраняват днес от ВиК-Добрич
Аварии в няколко села в областта отстраняват днес от ВиК-Добрич
4 регистрирани листи в РИК-Добрич до момента
4 регистрирани листи в РИК-Добрич до момента



Яндекс.Метрика