Оптимизирайте бизнеса си с Visa

08.02.2024 г. 10:39:00 ч.
/
Оптимизирайте бизнеса си с Visa
„Ясното и прецизно управление на финансите носи много предимства на собствениците на фирми. Овладяването на основите на финансите като бюджетиране, спестяване, финансиране и кредитиране може да помогне да развиете своя бизнес и да постигнете успешно краткосрочните и дългосрочните си цели.“ Този и много други практически съвети предлага Visa Бизнес хъб – онлайн платформа на Visa България в помощ на МСП.
 
С помощта на Visa Бизнес хъб всеки предприемач и земеделски производител в Добрич има възможността да подпомогне развитието на бизнеса си или да стартира такъв в житницата на България. Чрез цялостната платформа на Visa получавате актуална информация за новоприети закони в бранша, информация за евро субсидии, възможности за оптимизация и развитие на вашия бизнес.
 
Ако решите да станете предприемач, или да оптимизирате разходите на съществуващия си бизнес, независимо дали е обвързан с възобновяеми източници на енергия, или със земеделски продукти, във Visa Бизнес хъб ще откриете цялата необходима информация и стъпки, които е необходимо да предприемете.
 
Предприемачите могат да се ориентират коя е подходящата за тях Visa Business дебитни, кредитни или Premium карти, чрез която да облекчат ежедневното си счетоводство и управлението на паричните потоци.
 
“Разбираме жизненоважната роля на малките бизнеси за нашата икономика и се ангажираме да подкрепяме техния растеж и запазването на конкурентоспособността им. В България МСП допринасят за близо 76% от общата заетост и за 65% от добавената стойност в икономиката по данни на Министерството на иновациите и растежа от август 2022 г. Петдесет процента от общия износ на страната се извършва от МСП, които представляват 98% от всички фирми-износители в България. В същото време те продължават да се сблъскват с предизвикателства при внедряването на дигитални технологии, а ние от Visa сме наясно, че е необходимо да се правят постоянни инвестиции и да се ускорява тяхното развитие,“ посочва Красимира Райчева, мениджър на Visa България.
 
Платформата Visa Бизнес хъб предлага помощ на бъдещи и настоящи собственици на бизнес в следните сфери:
•           Специални оферти и отстъпки: Разнообразни промоционални възможности се предлагат както на локално, така и на глобално ниво за широк спектър от услуги и стоки, заплатени с Visa Business карта – независимо дали е дебитна или кредитна и от коя банка е издадена. Новостите достигат до вас с месечен нюзлетър, за който можете да се абонирате бързо и лесно тук.
•           Полезна информация за развитие на бизнеса: Платформата не само предоставя конкретни решения, но и съдържа практична информация за стъпките при създаване,  развиване и дигитализиране на бизнес. От полза както за нови, така и за утвърдени предприемачи, Visa Бизнес хъб предлага важни дати за фирмите и съвети за предприемачите, анализи на потребителски групи, както и информация за нагласите на поколенията.
 
Visa е утвърден партньор на бизнеса в България. Според проучване на "Алфа Рисърч", проведено в края на 2023 г. по поръчка на Visa, 79% от бизнесите разполагат с корпоративни банкови карти, а 66% от тях са Visa бизнес карти. Този значителен брой демонстрира предпочитането към Visa като надежден партньор за финансови решения.
 
Най-често фирмите ги употребяват за покупката на стоки и услуги във физически магазини (60%), на гориво (53%), онлайн плащания за стоки и суровини (47%) и разплащания с партньори в страната (41%).
 
Между 20 и 38 на сто варира делът на фирмите, ползващи Visa Business картите си за резервации на хотели и билети, плащане на сметки за комунални услуги и на консумация в заведения и ресторанти. Теглене на пари в брой е рядко срещано и едва 6% от фирмите декларират, че имат тази практика.
 
С притежание на Visa Business карта в по-голяма степен се открояват компании от секторите добивна промишленост, производство, строителство, комунални услуги, транспорт и складови дейности, ХоРеКа и ИТ, показва проучването на „Алфа Рисърч“.

Коментирайте
Подобни новини
ДФ „Земеделие“ одобри преструктуриране на средства за изплащане на „украинската помощ“
ДФ „Земеделие“ одобри преструктуриране на средства за изплащане на „украинската помощ“
Фирмата с модерната мелница за брашно в Генерал Тошево с награда на „Форбс“
Фирмата с модерната мелница за брашно в Генерал Тошево с награда на „Форбс“
Ето защо проактивните фирми използват еврофинансиране
Ето защо проактивните фирми използват еврофинансиране
Търсят се 27 000 работници за туристическия сезон на Черноморието
Търсят се 27 000 работници за туристическия сезон на Черноморието



Яндекс.Метрика