Първи международен двойков бридж турнир ще се проведе в Каварна

20.09.2018 г. 08:31:03 ч.
/
Първи международен двойков бридж турнир ще се проведе в Каварна
Каварна ще стане център на българския и румънския спортен бридж на  22 и 23 септември. Градът  ще бъде домакин на първия международен двойков бридж турнир"Каварна 2018". Главен организатор  на събитието, което ще събере над 80 майстори на бриджа,  е община Каварна. Специални гости ще бъдат ръководителите на Румънската бридж федерация-президентът Раду Градинариу и изпълнителният директор Мариус Джорджеску, както и ръководителите на бриджа в град Констанца. 
Всички участващи двойки ще се състезават в две предварителни квалификационни сесии, в които ще се определят участниците във финалите "А'' и "Б", където пък ще бъдат излъчени носителите на купи и награди, предоставени от организаторите. 
Престижният бридж форум ще бъде открит от кмета на община Каварна  Нина Ставрева и ще започне в събота, 22 септември от 13 часа в залите на хотелски комплекс "Каварна", а финалите ще бъдат на същото място в неделя, 23 септември, от 10.00 часа. Награждаването на призьорите ще бъде веднага след завършването им, около 14 часа. 
По време на турнира ще бъдат наградени лично от президента на Румънската бридж федерация състезателите от представителния отбор на България, представящ се с името"Албена"-Драганка Георгиева,Стефан Георгиев/Добрич/,Калин Караиванов и Илко Попов/Варна/, спечелили преди 2 седмици открития отборен турнир на най престижния бридж фестивал в Румъния-"Мамая 2018". 
Домакините са осигурили безплатен вход за събитието и канят всички любители на спорта от областта,града и страната да се насладят на изявите на бридж майсторите от България и Румъния през последните  дни на лятото, които метеоролозите обещават да бъдат слънчеви и топли. 
 

Коментирайте
Подобни новини
Деца и футболисти ветерани участват в спортен турнир срещу насилието
Деца и футболисти ветерани участват в спортен турнир срещу насилието
ШАХМАТ: Галин Костов стана шампион на България при ветераните и спечели квота за ЕП в Румъния
ШАХМАТ: Галин Костов стана шампион на България при ветераните и спечели квота за ЕП в Румъния
Стилна програма и перфектни демонстрации  белязаха юбилея на КК "Самурай"(ВИДЕО)
Стилна програма и перфектни демонстрации белязаха юбилея на КК "Самурай"(ВИДЕО)
Янко Соколов бе избран за "Добрички самурай"  по повод 25-годишния юбилей на КК "Самурай" (ВИДЕО)
Янко Соколов бе избран за "Добрички самурай" по повод 25-годишния юбилей на КК "Самурай" (ВИДЕО)Яндекс.Метрика