Начало >Добруджа >Общество

Сладоледите OLD TIMЕ на „Изида” ООД с награда "Продукт на годината 2019"

24.04.2019 г. 15:00:17 ч.
/
Сладоледите OLD TIMЕ на „Изида” ООД с награда "Продукт  на годината 2019"
 На специална  церемония, провела се вчера, за трети пореден път у нас, бяха връчени  престижните международните награди за иновации в потребителския сектор „Продукт на годината“.
„Изида” ООД получи голямата награда в категория „Сладолед” за сладоледите с марката OLD TIME IZIDA, които се произвеждат в завода на компанията в гр. Добрич. Престижният приз е отреден на „Изида” ООД в резултат на независимо национално представително проучване, реализирано от Nielsen Bulgaria сред 2000 респонденти.
Г-н Младен Матеев, управител на „Изида” ООД коментира наградата  така:„ „Изида” ООД със своето производство и национална дистрибуция е най-големият български участник на пазара на сладолед в България – един пазар, при който повече от 60% от реализираните продукти се произвеждат от чуждестранни компании, в заводи извън пределите на страната. Тази награда има огромно значение за наспоради факта, че потребители са избрали за „Продукт на Годината”* сладолед на „Изида” ООД, който е произведен от българска компания.
Нашата увереност през годините се основава именно на продуктите които предлагаме. Освен с много лична емоция и любов към сладоледа, продуктите ни се произвеждат с изключителна грижа към детайлите на рецептите. Сладоледът от серията OLD TIME, която спечели тази награда, се произвежда от продукти, които всеки от нас може да намери в кухнята си в къщи – мляко, кристална захар и сметана. От рецептата са изключени всякакви растителни мазнини, изкуствени оцветители и аромати и Е-та.
 Това е истинският сладолед, който всички обичаме. Това са продуктите, които нашите деца и българският потребител заслужават. Ние, от „Изида” ще продължим да ги произвеждаме за вас без никакъв компромис по отношение на качеството и вкуса.”
Световният конкурс„Продукт на Годината” се провежда ежегодно в над 40 страни с една и съща цел: да насочи потребителите към най-новите предложения на пазара и да отличи производителите за качеството и иновациите, реализирани в продуктите им. Същевременно наградата е силно послание към потребителите и дистрибуторите и е ефективно средство за насърчаване на продажбите.
В третото издание на конкурса за иновации се състезаваха десетки нови и иновативни продукти и услуги, лансирани на българския пазар през последните 18 месеца, които бяха позиционирани за целите на проучването в 25 категории. От всяка категория бе излъчен само по един победител в резултат на независимия потребителски вот, като „Изида” ООД се нареди до компании-победители в други категории като Кока-Кола България, Procter & Gamble, GlaxoSmithKline, Beiersdorf, Samsung Electronics, Лидл България, А1 България, Първа Инвестиционна Банка и др.
 
 

Коментирайте
Подобни новини
ВиК авариите в област Добрич на 3 май
ВиК авариите в област Добрич на 3 май
Днес е Разпети петък
Днес е Разпети петък
Прогноза за времето на 3 май
Прогноза за времето на 3 май
МОЯТ ГРАД: „Пица за смет” обедини граждани, бизнес и община за по-чист Добрич (ВИДЕО)
МОЯТ ГРАД: „Пица за смет” обедини граждани, бизнес и община за по-чист Добрич (ВИДЕО)



Яндекс.Метрика