Светослав Петров: Няма да дам шанс на никой даром (ВИДЕО)

25.06.2020 г. 09:53:34 ч.
/
Светослав Петров: Няма да дам шанс на никой даром (ВИДЕО)
Контролите и тренировките през подготвителния период са моментът, когато който иска да играе трябва да ми го покаже. Това заяви старши треньорът на „Добруджа“ Светослав Петров, след загубата от „Пирин“ с 0:2.

„Имаше хора, които показаха, че неслучайно сме ги привлекли. Имаше и хора, които разчитат на това, че са от миналата година, че са юноши на „Добруджа“ или поради някаква други причина си мислят, че ще получават шанс. Няма да дам шанс на никой даром. Искам всеки да си го заслужи“, коментира Светослав Петров след контролата в Албена.

Той сподели, че гради отбор, който да играе футбол, да владее топката, да е водещият в мача и да знае какво прави на терена във всеки един момент.

„Като цяло съм доволен. Имаше много неща, които ми харесаха, но ние още не сме готови за контрола с отбор като „Пирин“ с тази селекция, която направи с футболисти, минали през водещите отбори в А група и националния отбор. Видях много неща, които трябва да коригираме, но все пак за това е подготовката. Имаме да изиграем още контроли. Надявам се, че до първия мач от първенството ще успеем да изчистим всички детайли“, сподели Светослав Петров.

„Добруджа“ започна в състав: Димитър Илиев, Иво Вихренов, Дони Дончев, Цветан Радев, Ахмед Адемов, Симеон Митев, Християн Казаков, Цветан Илиев, Илиян Капитанов, Иван Цачев и Мартин Кирилов. След почивката в игра влязоха Иван Василев, Йордан Радев, Кристиян Петков, Дейвид Филипов, Денис Кадир, Святослав Вател, Стефан Митев, Антоан Вълчев, Димитър Василев, Пламен Шестаков и Радослав Михалков.

Репортаж на Димитър Узунов и Петър Петров
Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
ФУТБОЛ: "Добруджа" загуби в Разград, ново попълнение дебютира с гол
ФУТБОЛ: "Добруджа" загуби в Разград, ново попълнение дебютира с гол
ФУТБОЛ: „Добруджа“ гостува в Разград в събота
ФУТБОЛ: „Добруджа“ гостува в Разград в събота
ФУТБОЛ: „Добруджа“ взе нападател от А група
ФУТБОЛ: „Добруджа“ взе нападател от А група
ПЛАЖЕН ВОЛЕЙБОЛ: Националното първенство се завръща с турнир в Албена
ПЛАЖЕН ВОЛЕЙБОЛ: Националното първенство се завръща с турнир в АлбенаЯндекс.Метрика