Начало >Добруджа >Общество

Театрален спектакъл на ученици от СУ „П.Р.Славейков“ в подкрепа на кампанията „Да помогнем на Сиси да проходи“ (ВИДЕО)

16.04.2024 г. 15:56:56 ч.
/
Театрален спектакъл на ученици от СУ „П.Р.Славейков“ в подкрепа на кампанията „Да помогнем на Сиси да проходи“ (ВИДЕО)
Благотворител театрален спектакъл е следващото събитие в рамките на кампанията „Да помогнем на Сиси да проходи“. Това споделиха за медийна група „Добруджа“ главните инициатори на кампанията Пламена Александрова и Димитър Димитров. На 30 април  от 19.00 часа в ДТ „Йордан Йовков“ учениците от школата по театър в СУ „П.Р.Славейков“ ще представят пред публиката „Госпожа Стихийно бедствие“, като събраната сума ще е изцяло за продължаващото лечение на Станислава Петрова от Добрич, която е в инвалидна количка от близо 5 години след претърпяна катастрофа.

Надявам се с тези прекрасни деца, да дойдат много хора, които ще помогнат и ще се заредим позитивно. Сумата която остана не е голяма, ние успяхме и се надявам с това да помогнем още повече, заяви Пламена Александрова. Нека да помогнем на Сиси да проходи, призова и синът на Пламена – Светлозар.
Започнах да работя с тези деца преди около пет месеца, покрай концерта на Милица Гладнишка в Добрич и така се стекоха нещата, че останах да работя с тях, сподели Димитров, който е ръководител на театралната школа в училището. За постановката, той каза, че самото заглави говори достатъчно какво да очакват зрителите.

От утре всеки, който желае, може да закупи покана за спектакъла. Тя ще бъде с цена от 20 лева и може да бъде закупена както от касата на театъра, така и от организаторите на тел: 0899 797 713 – Пламена Александрова и 0878557957 – Димитър Димитров

В плановете на организаторите и благотворителен концерт с участието на изпълнители от СУ „Св. Климент Охридски“ и други талантливи деца от Добрич. Той ще се случи  след около месец.

Припомняме, в момента тече вторият курс на лечение на Станислава Петрова в Турция. Както и първият курс, сега също са планирани 4 вливания на стволови клетки в Турция и интензивна рехабилитация в столична болница. Необходими са още 30 хиляди лева за последната от четирите процедури.
От благотворителната кампания „Да помогнем на Сиси да проходи“, имаше събрани пари за още две вливки. Третата ще бъде поета от дарител, който помогна и за първия етап от лечението. Приятелите на Станислава са се ангажирали с предстоящите събития да съберат необходимите 30 хиляди лева.
 
Репортаж на Михаил Добромиров и Стефан Калев

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Бутикови козунаци ще предложи за Великден сладкарница ТортЕ в Добрич
Бутикови козунаци ще предложи за Великден сладкарница ТортЕ в Добрич
Константина Петрова отново ще води листата на ПП „Възраждане” в Добрич  за предсрочните парламентарни избори
Константина Петрова отново ще води листата на ПП „Възраждане” в Добрич за предсрочните парламентарни избори
Времето на 30 април
Времето на 30 април
Общински съвет - Добрич ще заседава утре
Общински съвет - Добрич ще заседава утре



Яндекс.Метрика