ВИДЕО И СНИМКИ: „Булмат” приключва проект, с който отговаря на съвременните изисквания за безопасно работно място

19.09.2013 г. 15:01:00 ч.
/
ВИДЕО И СНИМКИ: „Булмат” приключва проект, с който отговаря на съвременните изисквания за безопасно работно място
„Булмат" ЕООД приключва проект по програма „Развитие на човешките ресурси", след който фирмата отговаря напълно на съвременните изисквания за безопасно работно място. В рамките на проект "Оптимизиране организацията на трудовата дейност и подобряване условията на труд на работното място в „БУЛМАТ" ЕООД"е извършен цялостен анализ на всички работни места по различните операции, сравнени са антропометричните данни на средния европеец и работниците във фирмата, като резултатите показват, че в „Булмат" са спазени всички изисквания в съответствие с нормите за безопасност и здраве при работа.
Всички машини в предприятието вече имат защитни приспособления – предпазни решетки, и са напълно обезопасени.
Проектът стартира преди една година, като тогава работниците в „Булмат" са били 71, а в края на проекта са вече 96, призна Калин Калинов – главен мениджър в Булмат и ръководител на проекта.
Управителят на фирмата Веселин Велев изрази убеденост, че тези проекти са изключително полезни за фирмите и надежда, че повече фирми ще се възползват от средствата, които все още се предоставят по Оперативните програми на Европейския съюз.
„Ползата е много голяма, ние продължаваме да работим в тази насока, имаме идеите и се надявам да успеем да ги реализираме. Тази помощ няма да е безкрай, затова е важно да се възползваме и да поддържаме високо ниво, което пък е важно не само за нашите предприятия, но и за икономиката като цяло", подчерта Веселин Велев.
bulmat04
bulmat06
bulmat15


Коментирайте
Подобни новини
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
С 974 лв. средна заплата област Добрич е на 15-о място в България
Заменят  линоловия  с олеинов  слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е  конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
Заменят линоловия с олеинов слънгоглед . От Кортева Агрисайънс са категорични, че новият хибрид не е конюнктурна стока, която след 2 г.ще фалира (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
В Добрич бе открит новият технически център на „Бош Кар Сервиз” (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)
Веселин Банковски: Добрич и Северното Черноморие имат потенциал за целогодишен туризъм (ВИДЕО)Яндекс.Метрика