Начало >Добруджа >Култура

Много смях с „ДжиДжи БиДжи“ тази вечер в Добрич

11.07.2019 г. 14:38:03 ч.
/
Много смях с „ДжиДжи БиДжи“ тази вечер в Добрич
След като преди година и половина в Добрич бе дебютът на шоуто „ДжиДжи БиДжи“ с програма на живо, сега градът ни става първият, в който комиците ще гостуват за втори път. Забавлението започва в 19.00 часа в залата на Младежкия център, а билети ще се продават на място от 16.00 часа.
 
„ДжиДжи БиДжи“ имат дългогодишна история и са познати отдавна със своите скечове в интернет – първо в родните за екипа Варна и Аксаково, а скоро след това и в цялата страна. Преди година комедийното шоу излезе и извън пределите на онлайн пространството и донесе много смях в десетки градове на страната.
 
В актьорския състав на „ДжиДжи БиДжи“, наброяващ 5 човека, има и добричко участие – Десислава Димитрова.
 
„Съвсем случайно станах част от екипа. В заведението във Варна, в което работих, докато следвах, „ДжиДжи БиДжи“ снимаха скеч. Предложиха ми второстепенна роля. Приех, появих се за 10-15 секунди в клипа. След това ми предложиха да се занимавам с това по-сериозно и започнахме да работим заедно“, обясни Десислава Димитрова в интервю за медийна група „Добруджа“.
 
Първите й актьорски изяви са в създадената от учителката Севда Драгоева театрална група в Езикова гимназия „Гео Милев“ – Добрич, която ежегодно подготвя програма за празника на училището. След това Деси завършва „Маркетинг и реклама“ в Икономически университет – Варна и успява успешно да съвместява работата с комедийното шоу „ДжиДжи БиДжи“. Довечера ще я видим в 3 много забавни роли – на миска от добричко село, на вечно изнервената сервитьорка и на ромката Шушанка.

Коментирайте
Подобни новини
Деница Христова преоткри себе си в изкуството
Деница Христова преоткри себе си в изкуството
Представят в Добрич филми от поредицата „Помни войната 1915-1918“
Представят в Добрич филми от поредицата „Помни войната 1915-1918“
Сдружението на писателите в Добрич празнува 40-та годишнина
Сдружението на писателите в Добрич празнува 40-та годишнина
Ученици поднесоха бели рози за Йовков и загиналите български воини (ВИДЕО)
Ученици поднесоха бели рози за Йовков и загиналите български воини (ВИДЕО)Яндекс.Метрика