Начало >Добруджа >Общество

Предай нататък: Дани и семейството му помагат на млада жена, претърпяла катастрофа

10.04.2020 г. 14:52:02 ч.
/ ИА Добруджа
Предай нататък: Дани и семейството му помагат на млада жена, претърпяла катастрофа
Малкият Дани и неговото семейство решиха да помогнат на наша съгражданка, която има нужда от лечение след претърпяна тежка автомобилна катастрофа.
„Искаме да предадем доброто нататък чрез групата, която събра за отрицателно време средства, необходими за рехабилитациите на нашият малък-голям герой, към една жена, също от Добрич, на 30 години, майка на 2 годишно момченце, любяща съпруга и не на последно място, лъчезарна и с несломим дух - винаги с усмивка!
Ще Ви помолим отново за подкрепата Ви! Ще сме щастливи, ако и този път застанете до нас и ни се доверите, и започнем заедно да правим добро към Станислава!”, гласи призивът на семейството на малкия Дани.

Те припомнят и нейната история.
На 11 декември през 2019 г., в 8.00 часа сутринта, Станислава и нейното момченце пътуват от с. Приморци към гр. Добрич, за да закара малкото си момче на детска градина. Времето е лошо, гъста мъгла, ограничена видимост. Но като една предпазлива майка, возеща в колата си рожбата си, най- милото си, очите й са отворени широко. На един от завоите обаче вижда фарове срещу себе си, колата кара в насрещното, изпреварвайки друга кола и Станислава, за да избегне челния удар, решава да свие вдясно, след което се озовава в канавката и се удря в дърво. Станислава остава неподвижна, но в съзнание между двете предни седалки. Детенцето е здраво, без драскотина, но Станислава…
Претърпява операция на гръдния кош, за да отстранят кръвоизлив от белият дроб, както и стабилизация на гръбначен стълб. От кръста надолу няма чувствителност, но с усилена рехабилитация, има шанс младата и красива Станислава да проходи.
В момента Станислава провежда рехабилитации. Но за целта са и необходими средства, за да покрие всичките си нужди. До сега семейството е успявало да се справи с лични средства, но изпадат в положение, в което на Станислава и се увеличават нуждите от рехабилитации и процедури които са и нужни за възстановяването й, но доходите им не са достатъчни. Месечно рехабилитациите на Станислава грубо възлизат около 2500 лева, като не провежда всеки ден процедури и за медикаменти и консумативи грубо около 500 лева. С тенденция да ходи на рехабилитация в Павел баня или други санаториуми, след като бъде отменено извънредното положение, а тогава разходите ще се увеличат.

Затова Ви молим, мили хора, на ясно сме в какво време сме принудени да живеем, заради създалата се извънредна ситуация, но Станислава има реален шанс да проходи и отново да тича след детето си, единствено чрез Вас! Помогнете й! Вярваме във Вас!
Открита е дарителска сметка в ОББ, чрез която може да преведете символична сума, за подкрепа, има създаден PayPal, както и за хората в чужбина, специално открита кампания в GoFundMe

Дарителска сметка в ОББ, град Добрич
IBAN: BG36UBBS80021092761840
Титуляр: Станислава Тихомирова Петрова

PayPal: https://paypal.me/SissiPetrova?locale.x=en_US

https://www.gofundme.com/f/hope-for-my-cousin-sissi-stanislava-petrova?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_cp+share-sheet&fbclid=IwAR1sudba6nDgaTCEAEQTM3C_1GlfRNF8h4FefVKwVyc8IqaClSZANJaN-m0

Групата "Помощ за Дани от Добрич", временно се предоставя за ползване на Станислава. При необходимост от средства за Дани, тя отново ще функционира за малкият ни герой!
 

Коментирайте
Подобни новини
Възпитаник на гимназията по туризъм в Добрич със сребърен медал от националното състезание по професии
Възпитаник на гимназията по туризъм в Добрич със сребърен медал от националното състезание по професии
Нивото на безработица през март в област Добрич е 5,74%
Нивото на безработица през март в област Добрич е 5,74%
Времето в петък
Времето в петък
Издателство Клет България  провежда  информационно събитие  в Добрич
Издателство Клет България провежда информационно събитие в Добрич



Яндекс.Метрика