ВОЛЕЙБОЛ: 17 играчи имат договори с ВК Добруджа 07 (ВИДЕО)

13.10.2016 г. 11:30:02 ч.
/
ВОЛЕЙБОЛ:  17 играчи имат договори с ВК Добруджа 07 (ВИДЕО)
Нови 6 договора има подписани между клубното ръководство на ВК Добруджа 07 и състезателите в края на тази спортно-състезателна година, заяви за медийна група Добруджа президентът на клуба Галин Господинов. Договори са подписали Велизар Чернокожев, който бе преотстъпен на Перуджа, Италия,  Мартин Атанасов, който после бе преотстъпен на Токат, Турция, Димитър Маринков, Денис Чавдаров, Алекс Грозданов и новопривлечения разпределител Денимир Димитров, чийто контракт е за 5 г. Има и трима наети състезатели – Трифон Лапков – за 2 години, Мартин Мечкаров за 1 плюс 1 години и Петър Христосков – за 3 год. По този начин се създава база, но никога няма да има пречка за играч, който иска да се развива в чужбина и получи добро предложение, заяви президентът. Като цяло Добруджа има договори с 17 състезатели, 14 собствени и трима преотстъпени. Единствено се изясняват нещата около Стефан Иванов. След лятната пауза започна сериозна работа с привлечения миналата година от Силистра Онур Расим, той показа развитие и намери място в отбора. Не мислим да търсим нови играчи към момента, категоричен бе Галин Господинов. Денис Чавдаров, който е център, вече се подготвя за диагонал и заедно с Жулиен Георгиев и Петър Христосков ще са напълно конкуретноспособни. Отборът разполага с трима центъра- Илия Петков, Светослав Арнаудов и Алекс Грозданов, така че ще се справим на този етап, каза Господинов. Отбори за подценяване в Суперлигата няма, допълни президентът относно първите срещи на Добруджа срещу Марек Юнион Ивкони на 18 октомври в Дупница  и Пирин Разлог на 24 октомври в Добрич.
Всички миналогодишни спонсори са потвърдили подкрепата си за клуба, дори има и няколко нови, сред тях Ефбет, фирма Катина, Агростарс и др., което е хубавата новина за добричкия волейбол. И всички те са се присъединили към проекта по собствено желание.  

На снимката: Мирослав Живков (ст.треньор), д-р Диан Йорданов (лекар), Светослав Арнаудов, Денис Чавдаров, Алекс Грозданов, Онур Расим, Петър Христосков, Трифон Лапков, Димитър Маринков, Калоян Костадинов (кондиционен треньор)
Седнали: Мартин Мечкаров, Димитър Матеев, Христо Енков (капитан), Николай Тодоров, Илия Петков, Денимир Димитров, Жулиен Георгиев
 
 

Виж видеото

Снимка:Спортна база Изида

Коментирайте
Подобни новини
БОКС: Светлана Каменова е Европейска шампионка!
БОКС: Светлана Каменова е Европейска шампионка!
ФУТБОЛ: С два гола в последните минути „Дунав“ спря „Добруджа“ за елита
ФУТБОЛ: С два гола в последните минути „Дунав“ спря „Добруджа“ за елита
СУ „П. Р. Славейков“ се класира на държавните финали по баскетбол за момчета 5-7 клас
СУ „П. Р. Славейков“ се класира на държавните финали по баскетбол за момчета 5-7 клас
Сребърен медал за Мариела Маркова на мемориал „Цветанка Христова“
Сребърен медал за Мариела Маркова на мемориал „Цветанка Христова“



Яндекс.Метрика