Начало >Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Емоционален ден, по-важен отколкото си мислите. Не позволявайте на чувствата да вземат връх, те са двигател, но ако станат прекалено силни е важно да ги управлявате.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите за през почивните дни, които може би ще са отредени за пролетно почистване. Не прекалявайте с яденето, трябва да сте бодри за утрешните подвизи.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес ще можете да разгърнете способностите си, стига да не се разпилявате по безброй задачи. Творческите дейности ще са по-продуктивни, отколкото преговорите. Внимавайте къде какво казвате.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес ще сте особено чувствителни към всичко, което става около вас. Не се впечатлявайте твърде от думите на хората, защото днес и без друго не са много сериозни. Денят е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Имате нужда от сериозна подкрепа, особено финансова. Творческата ви дейност може да се окаже изключително ползотворна. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра ви отказва от време-на време.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Не се напъвайте да направите всичко сами, няма да ви се отдаде. Днес ще сте зависими от мнението и действията на вашите колеги и партньори. Денят е подходящ за лично творчество, само не действайте на принципа на “бързата кучка”.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Общо взето ще бъдете доста ангажирани, ще ви стоварят множество неща на главата и при това ще сте свързани с изпълнителността на други хора. Не мърморете, ще го използват срещу вас. Не се включвайте в масови прояви.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Доста еуфоричен ден. Ще пръскате обещания наляво и надясно, все пак помислете дали ще успеете да ги изпълните. Погледът ви върху живота ще е по-философски и ще ви се стори, че светът изведнъж е станал по-приятен за живеене.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Може да се чувствате малко по-нервни и раздразнителни. Ще ви се ще да приключите с всички излишни и дразнещи ангажименти. Днес не е подходящ ден за пазаруване, ще пръснете повече пари отколкото сте предвидили.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ще сте загрижени главно за семейните си дела. Може да ви се наложи да пътувате в тази връзка. Може да сте малко по-нервни, но това няма да помогне на по-бързия развой на събитията, така че карайте по-спокойно.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще ви върви в любовните връзки. Ако се занимавате с творческа дейност днес ще сте по-продуктивни от обичайното, стига да не ви домързява.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес ще трябва да балансирате между собствените си желания и тези на хората, с които имате контакт. Толерантност няма да ви липсва, но все пак се наложи да се съобразите и с чуждото мнение, не се дразнете заради това, може би и другите имат право.
 
Хороскопи от astro5.netЯндекс.Метрика