Начало >Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Ще се чувствате в доста добра форма, но не бъдете твърде саркастични с околните. Хубав ден да изхвърлите всичко, което Ви пречи и да се изясните със себе си.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Интересни дни започват за Вас. Ще имате доста енергия, но по-раздразнителни ще сте от обикновено. Внимавайте с обещанията, не се надценявайте.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Уж всичко изглежда напред, но някак ще се чувствате под натиск. Време е да се срещнете с дяволчетата вътре във Вас и да се разберете кой на кого е шеф.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Емоционалните взривове на околните ще Ви накарат да загубите самообладание. Доста странно за уравновесен човек като Вас. Не демонстрирайте слабост, но се опитайте да бъдете искрени, честността е най-голямото ви оръжие.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Ще успеете да съчетаете приятното с полезното в роднинска среда. Не си забравяйте доброто настроение, защото сте душата на компанията и ще е жалко днес душата да е в почивка.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес малко трудно ще се справяте с парите, все няма да Ви излизат сметките. Гледайте да не се стигне до вземане на заем, че тогава става лошо. Простирайте се според чергата си.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Толкова прекрасен и хармоничен изглежда днес светът. Не помрачавайте усмивката си с безмислени страхове. Имайте вяра, че всичко е наред. И дайте възможност на другите да ви помогнат, не стискайте работата единствено за себе си.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Денят сам по себе си не е лош, но следобед може да се почувствате изоставени или по най-незначителен повод да се обидите и разсърдите. Най-добре ще е да си изкарате един мързелив следобед, без чужда компания.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
До обяд ще имате доста тичане, но пък после ще се чувствате токова приятно. Е, възможно е да избухнат разногласия по някои спорни теми, особено ако сте няколко поколения на едно място.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Прекалено много контролирате чувствата си и на моменти може да изглеждате студени и безпристрастни, а всъщност само вие си знаете какво бушува в душата ви. Подходете творчески към ситуацията - покажете чувствата си по нетрадиционен начин - с песен или стихотворение, а защо не и с авторско представление...
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
За ваше съжаление до голяма степен сте зависими от желанията на половинката си или на децата. Ще трябва да се примирите. Утешителното е, че ще получите един нематериален израз на тяхното почитание, което все пак е нещо сериозно.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес ще сте нетърпеливи на n-та степен и с това ще побърквате околните. Не се учудвайте, ако деликатно избягват компанията ви. Днес е добре по-малко да четете и да избягвате телевизията, наблегнете на физическите упражнения.
 
Хороскопи от astro5.netЯндекс.Метрика