Начало >Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Силен ден, с много възможности и енергия, използвайте го умно. Идеите ви ще са повече, отколкото може да реализирате, така че - пресейте най-жизнеспособните.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Няма да се чувствате твърде комфортно днес, но при добра организация на времето, може и да се справите с този проблем. На първо място обаче, трябва да си дадете сметка какво точно искате.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Не се старайте да помогнете на всяка цена на някой непознат, защото ще се окажете въвлечени в нещо, което ще се чудите откъде ви е дошло. Гледайте си своята работа и правете каквото трябва, пък да става каквото ще.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Гледайте преди обяд да свършите повечето неща, които сте планирали, защото следобед няма да ви е до това. Втората половина на деня ви ще е посветена на неща, които ще са твърде далеч от целите, които преследвате.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Доста напористо ще действате днес и това може да доведе до доста спречквания. Опитайте да канализирате енергията си в някаква творческа дейност, каквато се явява и любовта всъщност.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Сутринта ще сте доста вдъхновени и готови за подвизи. Опитайте да запазите това състояние по-дълго, защото следобед ще ви е нужно, за да се справите с доста много дребни предизвикателства.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
До обяд ще се наложи да се занимаете с куп досадни подробности, които обаче няма как да прехвърлите на някой друг. След обед ще намерите сродна душа, с която да си изкарате по най-приятен начин времето.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Любопитството днес ще ви изиграе много лоша шега, гледайте да не ви излезе и твърде скъпо. Бъдете готови за изненади, които може да изглеждат не толкова приятни, но сами по себе си крият огромен потенциал.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
До обяд ще гледате доста оптимистично на света, което всъщност е вашето естествено състояние. Не се опитвайте да контролирате непрекъснато нещата, оставете Божественият ред да действа, вие просто намерете мястото си в него.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Днес каквото и да става, все ще търсите вината другаде. Вината не е добро нещо, така че опитайте да не я вменявате нито на другите, нито на себе си. Изкажете съжаление и вижте какво друго бихте могли да сторите, за да поправите нещата. Мислете положително.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес всичките ви добри намерения може да завършат не по начина, по който очаквате. Понякога саи сме си задали погрешна програма без да го съзнаваме. Опитайте да се наблюдавате повече, бъдете по-съзнателни и мислете по какъв начин казвате нещата. Всичко има значение.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Важно е да имате високи цели и смели очаквания, останалото е малко насочено действие. Идеите ви са невероятни, интуицията също, просто си позволете да си вярвате повече.
 
Хороскопи от astro5.netЯндекс.Метрика