Начало >Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Днес ще сте особено чувствителни към всичко, което става около вас. Не се впечатлявайте твърде от думите на хората, защото днес и без друго не са много сериозни. Денят е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Не се напъвайте да направите всичко сами, няма да ви се отдаде. Днес ще сте зависими от мнението и действията на хората около вас. Денят е подходящ за лично творчество, само не действайте на принципа на бързата кучка.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Неделята определено предполага по-философско и лежерно разположение. Можете да помързелувате или да се пошляете. Най-хубавото е, че може да решите сами какво наистина ви се прави.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Може да се чувствате малко по-нервни и раздразнителни. Ще ви се ще да приключите с всички излишни и дразнещи ангажименти. Направете го, че да започнете декември на чисто и отначало.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Доста еуфоричен ден. Ще пръскате обещания наляво и надясно, все пак помислете дали ще успеете да ги изпълните. Погледът ви върху живота ще е по-философски и ще ви се стори, че светът изведнъж е станал по-приятен за живеене, може би е просто резултат на факта, че е неделя.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днес ще трябва да балансирате между собствените си желания и тези на хората, с които имате контакт. Толерантност няма да ви липсва, но все пак се наложи да се съобразите и с чуждото мнение, не се дразнете заради това, може би и другите имат право.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Очакват ви сума неща за вършене. Намалете малко темпото, неделя я все пак, а и трябва да ви останат сили за утре. Пък и нещата могат да се вършат с настроение. И естествено с помощници.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще ви върви в любовните връзки. Ако се занимавате с творческа дейност днес ще сте по-продуктивни от обичайното, стига да не ви домързява.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Ще сте загрижени главно за семейните си дела. Може да ви се наложи да пътувате в тази връзка. Може да сте малко по-нервни, но това няма да помогне на по-бързия развой на събитията, така че карайте по-спокойно.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
До ранния следобед ще имате доста ангажименти, които вероятно ще са ви приятни. Денят е много подходящ за приятелски срещи и обмен на информация. Вечерта ще ви се иска да посветите на дома си и да го направите по-приятен и уютен.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа.Нали знаете - първо плана, после действието.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Разсеяността не е порок, особено в неделя. Пък и на вас често ви се случва,така че никой няма да ви придиря. Само гледайте д ане забравите къде се намирате, особено ако нямате GPS система на телефона.
 
Хороскопи от astro5.netЯндекс.Метрика