Начало >Хороскоп

Хороскоп

Дневен хороскоп
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Добрата организация ще Ви помогне да помислите и за отлагани до момента задачи. Идеален ден, за да планирате започващия вече месец. Тъкмо може да направите списък и за подаръците. Ден да сложите ред в нещата си.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Интересен ден е днес за Вас. Ще имате енергия да действате, но и задачи, които не са Ви твърде приятни. Не се ядосвайте на домашните си, по-скоро обърнете нещата на игра. Направете нещо хубаво заедно.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес е ден за гмурване на дълбоко в себе си. Ако сте фен на заниманията с родовите модели, днес е Вашият ден. Ако пък това са бабини деветини, според Вас, просто отдайте почит на рода си по начин, който смятате за правилен.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Ден за връзка и комуникиране на онова, което Ви е важно и ценно. Не се изкушавайте да се впускате в обсъждане на другите, имате си достатъчно свои неща, за които да помислите. И е подходящ ден за писане на целите за декември.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Концентрацията и умението да разнищвате загадки ще са на нужната висота, но не се заблуждавайте, че можете всичко. Гордостта все още е един от смъртните грехове.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Ден за смели действия, но не и за окончателни решения. Не губете ентусиазма си, но и бъдете една идея по-деликатни, не е нужно да си трупате врагове с изказванията си.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Подходящ ден да обърнете повече внимание на себе си и особено на нещата, които Ви носят омиротворение. Останете за малко сами, послушайте музика, просто постойте в тишина. Ден за зареждане.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Ден, в който определено не е добре да прекалявате. Изненади и сбъднати желания ще Ви донесе този ден, а и е времето сами да си напожелавате какво искате. Но бъдете внимателни, защото най-много съзли за проляти заради сбъднато молитви.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Засилват се интуицията, концентрацията, способността за решаване на проблеми и разгадаване на загадки. Успешно можете да се справите с всяка ситуация. Просто следвайте вътрешния си глас.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Идеален ден да разчистите нещата, които Ви пречат и в пряк, и в преносен смисъл. Може да е малко болезнено, но пък облекчението си заслужава. Подгответе се, за да започнете скоро новата година на чисто.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Днес ще се чувствате по-нервни. Внимавайте, защото това може да Ви се отрази на физически план и дори да повлияе на техниката, с която работите. Денят не предполага физическа активност, по-скоро е време за събиране в себе си.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Каквото и да Ви кажат, днес ще го приемате като упрек и ще избухвате. Да, денят не е лесен, има затъмнение, но е важно човек да наблюдава себе си, а не да обвинява външните фактори. Всичко тръгва от вътрешното състояние.
 
Хороскопи от astro5.net
Яндекс.Метрика