Начало >Младежко Студио - Добрич

Младежко Студио - Добрич

От октомври месец 2022 година Медийна група “Добруджа” поднови работата на младежкия клуб по журналистика, които още от създаването на радио “Добруджа” през 2001 жъне успехи и дълги години радва по-младата ни аудитория.  От Клуб по журналистика "Младежко студио - Добрич” се стараем да разнообразявяме програмата на радио "Добруджа" с младежко съдържание подбрано от нас.  Главната ни цел е да представим мисленето и интересите на подрастващите, и като то да бъде разбрано и от по- възрастните. 

Всяка събота от 14:10 в програмата на радиото се  излъчва нашето предаване "ТийнЧас”. В него включваме няколко рубрики, които да го направят по-достатъчно информативно и подходящо за младите слушатели на честота 91.9 MHz. 

В “Младежки новини”се стремим да подберем най-  любопитните и най-важните събития, случили се през изминалата седмица.

А в "Тематично" ви представяме дискусии по актуални въпроси като опазване на околната среда, доброволчество, наука и др. Срещаме се и  със специални гости,с които правим интервюта и даваме възможност да чуете гледната точка на наши връстници чрез анкети. 

В края на всеки епизод може да се насладите на рубриката ни "Препоръка на седмицата", в която основната ни задача е да ви представим нещо ново по темата на епизода.

“Младежко студио” - Добрич отговаря и за създаване на предаването “Младите на Добруджа” .


Повече за нас и нашите епизоди можете да научите от нашите социални мрежи.


Яндекс.Метрика