Начало >Добруджа >Общество

ИЗБОРИ 2022: Бойко Борисов: България може да бъде силна и единна с толерантност между религиите (ВИДЕО)

21.09.2022 г. 14:52:27 ч.
/
ИЗБОРИ 2022: Бойко Борисов: България може да бъде силна и единна с толерантност между религиите (ВИДЕО)
„Вашият регион винаги е бил изключително важен, заради етническата толерантност и разбирателството. Единственият шанс на България да бъде силна, мощна и единна е толерантност между религиите“, заяви на предизборна среща в тервелското село Зърнево лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. Българските турци са мост на приятелството. Те са гаранция за сигурност и просперитет, допълни лидерът на ГЕРБ.

Около 600 души се събраха в ритуалната зала в селото. Лидерът на ГЕРБ бе приветстван от домакините на проявата - кмета на Община Тервел Симеон Симеонов и кмета на с. Зърнево. В залата бяха и всички кандидат-депутати от листата на коалиция ГЕРБ-СДС, начело с водача Деница Сачева.  

Бойко Борисов коментира пред присъстващите увеличението на цените: „Това е факт и всеки от вас го усеща. Днес сте заредили с гориво автомобилите си и сте пазарували в магазина. Колко трябва да си неук и неспособен, за да предизвикаш ръст на цените на хранителните стоки? Колко трябва да си неспособен, за да допуснеш скок в цената на тока и от там на хляба, олиото и т. н.?“. Той заяви, че при управлението на ГЕРБ, в България ток и газ са били най-евтини. „Трудно го постигахме, но успявахме“, коментира лидерът. Той отчете и че при управлението на ГЕРБ е опазен фиксален резерв от 12 млрд. лв.

Автомагистрала „Хемус“ е готова от година и половина, но не я пускат, за да не се наложи да кажат: „Бойко я направи!“, заяви още Борисов. Той допълни, че за разлика от България, другите държави вече са изпълнили плановете си за възстановяване от ковид-кризата и са изхарчили милиарди евро. А тук се теглят кредити. Освен това от 1,5 г. не работи нито един фонд, подчерта той.

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС – Добрич Деница Сачева заяви пред присъстващите, че разделението на хората е станало основна политика на бившите управляващи. „За последните 1,5 г. животът става все по-труден, непредвидим, а цените скачат до небесата. Спрени са договорените преди това от ГЕРБ ремонти на 80 км. пътища на територията на област Добрич, включително и в Тервелско. Сред заниманията на властта бяха как да измислят лъжи и компромати“, добави Деница Сачева и призова: „Нека да спрем пропадането и да подкрепим екип, който може да възстанови България. Гласувайте на 2 октомври с бюлетина №24!“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Възпитаник на гимназията по туризъм в Добрич със сребърен медал от националното състезание по професии
Възпитаник на гимназията по туризъм в Добрич със сребърен медал от националното състезание по професии
Нивото на безработица през март в област Добрич е 5,74%
Нивото на безработица през март в област Добрич е 5,74%
Времето в петък
Времето в петък
Издателство Клет България  провежда  информационно събитие  в Добрич
Издателство Клет България провежда информационно събитие в Добрич



Яндекс.Метрика