Начало >Добруджа >Общество

ИЗБОРИ:Ивайло Мирчев:Имаме шанс Добрич да има двама депутати от ПП-ДБ в 51-ото НС (ВИДЕО)

14.10.2024 г. 11:06:55 ч.
/
ИЗБОРИ:Ивайло Мирчев:Имаме шанс Добрич да има двама депутати от ПП-ДБ в 51-ото НС (ВИДЕО)
Кандидатите за  народни представители от ПК “Продължааваме Промяната-Демократична България“ Свилен Трифонов – водач на листата и Ивайло Мирчев, бивш депутат, сега десети в листата за 8-ми МИР –Добрич гостуваха в студиото на медийна група „Добруджа“.
„Добрич ще има двама депутати в 51-ото НС. Искам да уверя всички, че Добрич ще има своето представителство в Парламента .Убеден съм,  че г-н Свилен Трифонов, който е работохолик  и има много добра експертиза ще се справи с проблемите. Ние работим много добре заедно и му имам пълно доверие, увери Ивайло Мирчев.

„Проблемите на Добрич и Плевен се припокриват. Имам голямо предизвикателство да защитавам интересите на добричлии. Успях за се запозная с проблематиката, имам знанието и уменията да ги разреша. Въпросът с инфраструктурата, с пътната инфраструктура поставят хората и днес по време на срещите“, изтъкна Свилен Трифонов.

Добрич има локален проблем с купения и корпоративен вот и  е възможно резултатите да се решат от него, коментира Мирчев. По думите му една позабравена мутра от тийнейджърските му години продължава да вилнее и днес. И е купувач на Пеевски за региона.
„Ще направим всичко възможно да се противопоставим, но трябва и хората да разберат, че не може през 2024 година да се връщаме към деветдесетте и някакви висаджии и сикаджии да ни обясняват кой, кой е. Не може да купуват гласове и да изкривяват вота в Парламента“ , категоричен е Ивайло Мирчев.
„Как си представяте, че някакви мутри които нямат и средно образование ще определят утре правителството на България?, пита кандидатът за депутат от ПП-ДБ.
„По никакъв начин не пречим на институциите да си вършат работата, по скоро се опитваме да свършим тяхната работа“, коментира юристът и водач на добричката листа Свилен Трифонов. Той посочи правилният начин на действие като сезиране на институциите.
„Полицията, която трябва да се грижи , да не се купуват гласове се използва като инструмент от местна мутра,  да заплашва други хора,  с полицията че трябва да му осигуряват гласове. Имаше двама министри Иван Демерджиев и Бойко Рашков при които нещата се получаваха с подходящи областни шефове на полицията“, казва Мирчев. Според него големият проблем е че нищо не е свършено  от полицията, две седмици преди изборите, по-скоро обслужват мафията и мутрите.

Нормално е да има по- малък интерес към тези седми по ред избори,  защото на хората им омръзна да ги карат да гласуват за пореден път. Това е очаквано. За напрежението сред политиците, това е напрежение в обществото, защото виждаме нещо безпрецедентно. Купуване на гласове в изключителни мащаби, нещо което никога не е било, посочва Ивайло Мирчев. Той декларира, че няма да позволят Пеевски да стане министър председател, каквито твърдения се носят.
 
Според двамата кандидати за народни представители в 51-ото НС, само масово гласуване може да спаси вота на 27 октомври .Изцяло отговорност на обществото ще е резултатът от тези избори, казва Свилен Трифонов.
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Яница Кънева кани публиката в Добрич на концерт-изповед „За семейството с любов” (ВИДЕО)
Яница Кънева кани публиката в Добрич на концерт-изповед „За семейството с любов” (ВИДЕО)
Днес не работят светофарите на кръстовището на бул. "Трети март" и ул. "Максим Горки" в Добрич
Днес не работят светофарите на кръстовището на бул. "Трети март" и ул. "Максим Горки" в Добрич
Водните аварии днес
Водните аварии днес
Православната църква почита св. Петка Българска
Православната църква почита св. Петка Българска



Яндекс.Метрика