Мария Бакалова стана посланик на "Sofia Open 2022"

22.09.2022 г. 14:33:50 ч.
/
Мария Бакалова стана посланик на "Sofia Open 2022"
Мария Бакалова е звездното последно попълнение на отбора посланици на турнира по тенис „Sofia Open 2022“.

Българската актриса за първи път влиза в такава роля и прави дебют в света на спорта.

Номинираната за „Оскар“ Бакалова записа специално видео в Рим за всички, които ще споделят емоцията покрай седмото издание на турнира от категория ATP 250 в „Арена Армеец“ от 25 септември до 2 октомври.

“За мен е чест да приема мисията да бъда посланик на Sofia Open 2022. Искрено се вълнувам, че тази година наистина много талантливи световни звезди ще посетят родината ни, а ние ще може да се насладим на техните мачове.

В родината на корта се завръща големият Григор Димитров. Ще играят също невероятните Димитър Кузманов и Александър Лазаров.

Международните участници не само ще могат да видят с очите си красотата на София, а и очакват среща с една от най-любимите си публики – българската.

Една седмица тенис шоу за българската публика. Мачове от най-високо ниво, но и време, в което цял свят ще гледа към София. Гейм Сет. Мач. „Sofia Open“. Време е за тенис“, каза във видеото българският представител в Холивуд и световното кино Мария Бакалова.

За ролята на Тутар Сагдиев във филма „Борат 2“ тя заслужи номинация за „Оскар“, БАФТА и „Златен глобус“ и стана първата българка, номинирана за престижните отличия.

Последните месеци Бакалова изгря отново на големия екран в черната хорър комедия „Убийствена игра" (Bodies Bodies Bodies), а също така е част от лентата на Marvel „Пазители на Галактиката 3“ като озвучава съветското куче Козмо.

По-рано тази година участва в ансамбловата комедия „Балонът“ на Джъд Апатоу, предстои й и премиера на приключенската комедия „Меден месец“, филмът Fairyland, продуциран от дъщерята на Франсис Форд Копола – София и Unfrosted: The Pop-Tart Story - първият режисьорски опит на комика Джери Сайнфелд.

Сега Мария Бакалова продуцира и участва в новия български филм „Триумф”. Любопитно е, че в него тя си партнира със своя близък приятел, ментор и продуцентски партньор Юлиан Костов, както и с друг посланик на тенис турнира – Юлиан Вергов.

Мария Бакалова е последното и суперзвездно попълнение на отбора посланици на Sofia Open 2022, където влизат Цветана Пиронкова, Поли Генова,  Маги Джанаварова, Юлиан Вергов, Ненчо Балабанов, Йордан Йовчев, както и австралийската тенис легенда Пол Макнами – бивш №1 в света и носител на пет титли от „Големият шлем“ на двойки.
Снимка:ЕПА/БГНЕС
Източник:БНР

Коментирайте
Подобни новини
Служебният кабинет осигури пълния размер на „украинската помощ“ за земеделските стопани
Служебният кабинет осигури пълния размер на „украинската помощ“ за земеделските стопани
На 26 април започва изплащането на великденските добавки за пенсионери
На 26 април започва изплащането на великденските добавки за пенсионери
Последен ден за регистрация на партии и коалиции за изборите 2  в1
Последен ден за регистрация на партии и коалиции за изборите 2 в1
ЦИК: 10 партии и 8 коалиции са подали документи досега за участие в изборите
ЦИК: 10 партии и 8 коалиции са подали документи досега за участие в изборите



Яндекс.Метрика