Начало >Добруджа >Общество

Яница Кънева кани публиката в Добрич на концерт-изповед „За семейството с любов” (ВИДЕО)

Музикалният моноспектакъл ще бъде представен на 20 октомври от 19.00 часа в зала „Добрич“
14.10.2024 г. 11:37:42 ч.
/
Яница Кънева кани публиката в Добрич на концерт-изповед „За семейството с любов” (ВИДЕО)
Яница Кънева ще гостува отново в родния Добрич на 20 октомври. Този път тя ще представи пред добричката публика музикалния моноспектакъл „За семейството с любов”. Това ще се случи в неделя от 19.00 часа в зала „Добрич“.
В концерта-изповед, както го нарича тя, са включени песните, които са определили живота й до момента, като изпълнителката ще сподели и историите, които стоят зад всяка от тях.

През целия ми живот съм се готвила за този моноспектакъл, сподели в студиото на медийна група „Добруджа“ Яница Кънева. Той включва огромна част от моите лични истории. Всички онези важни „габърчета“, които са белязали пътя ми на музикант и на човек, за които и разказвам в този спектакъл. Разказвам много и за Добрич и затова се надявам, че за добричката публика ще им е любопитно, защото детството ми е минало тук и огромна част от историите ми са свързани с тук. На сцената можете да ме видите в най-истинската му светлина, каза певицата. Тя загатна, че ще прозвучат песни от най-различни стилове – от фолклор, до световни хитове.
 За стиловото разнообразие, Кънева сподели, че е поканила и гости. Ще участват част от талантите на Елена Карабельова от студио „Зонели“, както и акордеонен оркестър „Accordions dreams” с ръководител Севдалин Симеонов. Освен тях ще има и други изненади, каза още Кънева.
За драматизацията на спектакъла са й помогнали Здрава Каменова и Светльо Томов.

Обещавам Ви да направя така, че  след този концерт, ще си тръгнете различни, леко замислени за онези важните неща. Ще ви накарам да се върнете назад във времето, в онези места в душата ви, които са позакрити с прах и е важно от време на време на време да ги разрушаваме и да си припомним кои сме и защо сме сега тук, сподели още певицата.

Това ще бъде третата изява на Яница Кънева на сцената на зала „Добрич“ през тази година. През април тя гостува с музикален спектакъл "Адажио през пролетта", а през септември представи с актрисата Здрава Каменова музикалния стендъп „Клас стани, клас мирно”.

Преди няколко седмици Яница Кънева издаде и нова песен. „Като сън“ е първата й песен, която е изцяло нейно дело – тя е автор на текста, музиката и аранжимента. Този път тя е заложила на динамично парче, в чийто видеоклип тя танцува, като изпълнителката, казва, че това се случва 16 години, след като последно тя се е занимавала с танци.

Песента излезе само няколко месец след премиерата на песента „На татко“, с която тя спечели Втора награда на конкурса „Бургас и морето“. Яница Кънева определя тази песен като „най-голямата истина в живота ми“.
 
Музикалният спектакъл „За семейството с любов”, ще бъде на 20 октомври от 19.00 часа в зала „Добрич“. Билетите са в продажба на касата на залата, в мрежата на Eventim и Grabo.
 
Интервю на Михаил Добромиров и Стефан Калев

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
ИЗБОРИ:Ивайло Мирчев:Имаме шанс Добрич да има двама депутати от ПП-ДБ в 51-ото НС (ВИДЕО)
ИЗБОРИ:Ивайло Мирчев:Имаме шанс Добрич да има двама депутати от ПП-ДБ в 51-ото НС (ВИДЕО)
Днес не работят светофарите на кръстовището на бул. "Трети март" и ул. "Максим Горки" в Добрич
Днес не работят светофарите на кръстовището на бул. "Трети март" и ул. "Максим Горки" в Добрич
Водните аварии днес
Водните аварии днес
Православната църква почита св. Петка Българска
Православната църква почита св. Петка Българска



Яндекс.Метрика