С какви рекламни трикове си служи онлайн букмейкърът Winbet?

16.08.2021 г. 10:51:31 ч.
/
С какви рекламни трикове си служи онлайн букмейкърът Winbet?
Рекламата е сред най-важните компоненти за просперитета на онлайн букмейкърския сайт. Winbet е сред най-находчивите в този елемент последно време. От сайта предлагат интерсни видеа, с които промотират своята дейност по много иновативен и ефективен начин. Тук можете да откриете повече информация за Winbet България. Родният портал направи гросмайсторски ход с привличането на култовия актьор Димитър Рачков и любимеца на нацията футболист Христо Стоичков.
Двамата са лица на серия забавни рекламни клипове, чрез които приканват любителите на прогнозите и казино игрите да изберат именно Winbet за свой портал за игра. Интересен трик от видеата е краткото разяснение за не дотам запознатите с хазартните игри, които могат да направят първите си стъпки с родния букмейкър.
 
Последва нещо дори още по-иновативно
 
Сега от Winbet съвсем избиха рибата, създавайки свое собствено риалити шоу. В него шестнадесет от най-популярните светски личности в България се изправят в директни двубои помежду си. Битките между Азис, Тита, Диона, Тото, Алисия и компания могат да бъдат наблюдавани единствено на сайта. Клиентите на Winbet пък могат да прогнозират крайния изход от всеки епичен сблъсък между популярните лица и по този начин участват в игра за големи печалби. Несъмнено епичмото първенство WINmyBET е сред най-находчивите и иновативни методи за реклама в тази сфера у нас.
 
Прешната рекламна кампания също предложи интересни трикове
 
В нея популярни актьори бяха заснети как опитват всичко друго, но не и да си закупят плодове и зеленчуци пред щанда. Една от дамите в промоционалното видео се възхити от изстрел с подръчни средства в "гредата", защото явно чакаше гол. Нейн колега в клипа пък заподскача от радост при вида на пет портокала в линия, което беше директна препратка към частта с плодови ротативки на сайта. При тези игри пет повтарящи се символа носят огромна печалба, а рядката им поява често е съпътствана с голяма радост сред играчите.
 
Високата оценка

Не са малко специалистите, които отчитат сериозната работа в Winbet по отношение на рекламата. Всеки може да провери свой източник, от който да се увери ръста в положителните коментари за българската онлайн букмейкърска къща. Рекламните трикове са хитро и навременно приложени. Не се натрапват на крайния потребител и не будят възмущение у хората, които не биха се интересували от този тип услуга.
 
Не става въпрос за агресивна реклама, която често българските производители си позволяват да налагат по телевизията и останалите средства за масова комуникация. Признак за добрата оценка е и участието на Димитър Рачков, Христо Стоичков и останалите доказани личности, които тежат с името си. Камата е прославил България по цялото земно кълбо и не би си позволил да се изложи и на най-малък риск да опетни своята репутация. Него го търсят за реклами от всякакъв вид в страни от Западна Европа и САЩ.
 
Чувствителна тема
 
Мнозина все пак не гледат с добри очи на участието в подобен тип реклама. Winbet обаче опровергава всички митове за евтина и пошла продукция, показвайки много професионалоизъм в рекламните си видеа. Тънкият хумор винаги е вървял ръка за ръка с предупрежденията за разумна игра, които от българския букмейкър винаги са апелирали.

Коментирайте
Подобни новини
БАСКЕТБОЛ: „Ънстопабъл” се класира на държавните финали за юноши до 17 години
БАСКЕТБОЛ: „Ънстопабъл” се класира на държавните финали за юноши до 17 години
С най-модерен робот се сдоби новата зала за тенис на маса в Добрич (ВИДЕО)
С най-модерен робот се сдоби новата зала за тенис на маса в Добрич (ВИДЕО)
ВК Добруджа 07 е домакин на срещи от Квалификационен турнир при момичетата под 16 години
ВК Добруджа 07 е домакин на срещи от Квалификационен турнир при момичетата под 16 години
Ясни са представителите на област Добрич в зоналния етап на Ученическите игри по баскетбол
Ясни са представителите на област Добрич в зоналния етап на Ученическите игри по баскетбол



Яндекс.Метрика