Начало >Добруджа >Общество

Топ 10 на най-добрите мъжки парфюми 2022

04.08.2022 г. 09:13:00 ч.
/
Топ 10 на най-добрите мъжки парфюми 2022
В следващите редове ще откриете селекция от топ 10 мъжки парфюми, подбрани за различните типове темперамент или събития, за които са подходящи

Когато става въпрос за аромат, който да се превърне в наша запазена марка, трябва да бъдем изключително внимателни в избора си. Все пак това е уханието, което заявява личността ни пред обществото, допълва визията и прави първо впечатление. Господата са не по-малко взискателни към уханието, което носят и търсенето на хубав мъжки парфюм често се превръща в трудна задача. В следващите редове ще откриете селекция от топ 10 мъжки парфюми, подбрани за различните типове темперамент или събития, за които са подходящи.

Според характера 
Започваме с Giorgio Armani Emporio Armani Stronger With You, носещ аромата на истинския джентълмен, който впечатлява с класата и маниерите си. Той е винаги навреме, независимо ангажиментите и препятствията, които му коства това. А за дамата на сърцето си е готов на всичко. А как ухае той? Впечатляващата комбинация от теменужени листа и мента е посипана от розов пипер и кардамон, за да завихрят чувствените начални нотки. Медените акорди на ананас и пъпеш са освежени от евкалипт, а кехлибарът, кестенът и ванилията затоплят с нежна ласка и придават неустоимия златист цвят на парфюма. А в онлайн магазин MAKEUP може да откриете всяка една от версиите му с различна интензивност.
Paco Rabanne Invictus идва с водно-дървесни нотки, прилягащи на състезателя по душа. За този, който постига целите си на всяка цена и е готов да се бори, достигайки до заветния успех. Това е подсказано и от уникалния дизайн на бутилката под формата на трофей.
Изкусният и страстен сваляч със сигурност ще спре избора си на Versace Eros, вдъхновен от римския бог на любовта. Освежаващите нотки на зелена ябълка, лимонова кора и мента, съчетани с ванилия, здравец, дървесни и мъхови акорди се превръщат в магнит за дамите, а тази, която желаете, със сигурност ще отвърне на порива ви.
Бунтарят ще се припознае в семплото звучене на Dior Sauvage с нотки на съчуан пипер, бергамот и амброксан. Пикантен, освежаващ, силен и създаден, за да нарушава правилата!
Сред най-добрите мъжки парфюми е и Montblanc Legend Spirit. Вдъхновен от свободолюбивите мъже, търсещи приключения, независимо от живота на бързи обороти, който е техен двигател. Бергамот и грейпфрут, водни нотки, лавандула, дъбов мъх и бял мускус са част от съставките, които създават този неустоим и наситен аромат, подходящ за всяко време от денонощието.

Според повода
Продължаваме със селекцията от най-хубавите мъжки парфюми, като имате възможността да откриете богат асортимент в следния каталог makeup.bg/categorys/3218/.
Що се отнася до летните дни, морските бягства и безгрижните партита на плажа, то има два аромата, които са абсолютна класика и никога няма да сбъркате с тях. Bvlgari Aqva Pour Homme Atlantiqve и Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme залагат на цитруси, носещи със себе си италианското слънце. Първията е допълнен с водни нотки, а вторият е подправен със средиземноморски билки.
Вечерните излизания, продължаващи до малките часове на нощта биват допълнени идеално от Hugo Boss Boss Bottled Night и Carolina Herrera Bad Boy. И двата залагат на пикантни нотки, в съчетание с дъх на билки. Сред акцентите на първия са брезата, българската лавандула и кардамона. Вторият пулсира с бергамот, пипер, градински чай и какао, обгърнати с дървесен кехлибар.
Завършваме с Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana, чиито дървесно-фужерни нотки внушават респект към мъжа с благородно сърце и са подходящи както за бизнес срещи, така и за специалните моменти с любимата.

Коментирайте
Подобни новини
Великденски базар в Добрич предлага разнообразна празнична декорация (ВИДЕО)
Великденски базар в Добрич предлага разнообразна празнична декорация (ВИДЕО)
Великденска украса създава празнично настроение в градския парк на Добрич (ВИДЕО)
Великденска украса създава празнично настроение в градския парк на Добрич (ВИДЕО)
Ученици от Добрич се включиха в симулативен съдебен процес и научиха подробности за работата на съдебните служители (ВИДЕО)
Ученици от Добрич се включиха в симулативен съдебен процес и научиха подробности за работата на съдебните служители (ВИДЕО)
30% от работещите в област Добрич са на минимална работна заплата (ВИДЕО)
30% от работещите в област Добрич са на минимална работна заплата (ВИДЕО)



Яндекс.Метрика