Начало >Добруджа >Общество

Венцислав Великов: Стремим се да уловим пулса на пазара и да разширяваме спектъра от услуги (ВИДЕО)

Със сигурност ще радваме клиентите и с нови услуги, заяви управителят на „Market Home“ и „Великов Строй Инвест“
03.10.2024 г. 13:47:24 ч.
/
Венцислав Великов: Стремим се да уловим пулса на пазара и да разширяваме спектъра от услуги (ВИДЕО)
Следим тенденциите на пазара. Стремим се да уловим пулса на пазара, да разширяваме спектъра от услуги, които предлагаме и да добавяме стойност в нещата, които правим, заяви в студиото на медийна група „Добруджа“ управителят на „Market Home“  и „Великов Строй Инвест“ Венцислав Великов. Първата фирма е свързана с недвижими имоти и посредничество при сделки, а втората е насочена към услуги в строителството, инертни материали, както и съпътстващи други дейности, свързани със строителството.

Идеята за „Маркет хоум“ възникна като едно мое старо хоби – недвижимите имоти. Реших, че мога да го направя професионално и да дам една добавена стойност за клиентите. Предлагаме на клиентите решаване на сложни имотни казуси, посредничество при сделки с недвижими имоти и много широк спектър от услуги, които мисля, че са много ценни за нашите клиенти, заяви Великов. По думите му почти няма сделка, в която да не възникне някакъв казус от различен характер и с различна сложност. Мисля, че добре се справяме, съдейки по отзивите на нашите клиенти, каза Великов.

Фирмата е създадена през 2020 г., каза той уточни, че другата фирма, която управлява – „Великов строй инвест“ е възникнала като допълнение за „Маркет Хоум“. След като се закупи имот, в много от случаите, има нужда да се направи ремонт или някакви подобрения. Имахме клиенти – най-вече чужденци, които след закупуване на къща, имаха желание да оправят двора или ограда, както и да постави периметрова охрана. Така разширихме дейността. Първоначално като съдействие, после решихме, че ние може да извършваме тази услуга, обясни Великов. Той уточни, че най-често дейността им е свързана със стопанските дворове и самите къщи.

Общо шестима души работят в двете фирми. Според Великов малката компания дава гъвкавост и по-лесно може да реагира на променящите се условия на пазара.
Мисля, че вече сме постигнали една добра стиковка в екипа. Хората, които сме намерили, могат да бъдат основата, върху която да надграждаме това, което имаме като амбиции, каза Великов.

Той отбеляза, че новият бранд „Ogradime“ е естествено продължение на „Великов Строй Инвест“. Предлагаме специализирани оградни решения и от скоро е най-новата ни услуга – мобилни огради за ограждане на строителен периметър или фестивали и други събития.
Когато става въпрос за изпълнение на цялостен проект предимно работим на територията на Добрич и Варна, но вече имаме доста клиенти, които чрез куриерските услуги си набавят от нас доста материали за оградите, посочи още Венцислав Великов.

Макар и малка компания „Великов Строй инвест“ участва в благотворителни инициативи. До края на тази година, от всяка продажба на всяка една услуга на фирмата, както и от под бранда „Ogradime“, даряваме 2% от всяка продажба в помощ на фондация „Искам бебе“. Аз и моята съпруга сме родители на едно прекрасно дете, заченато чрез инвитро процедура и това е тема, припозната от нас отдавна, каза Великов.

Офисът на фирмите е в Добрич, ул. „Райко Даскалов“ 9А.
 
Интервю на Михаил Добромиров и Стефан Калев

Виж видеото


Коментирайте
Подобни новини
Прогноза за времето в петък
Прогноза за времето в петък
Избори: Коалиция „БСП - Обединена левица” днес даде старт на предизборната си кампания в област Добрич
Избори: Коалиция „БСП - Обединена левица” днес даде старт на предизборната си кампания в област Добрич
Световният ден ходенето ще бъде отбелязан в Добрич на 5 октомври
Световният ден ходенето ще бъде отбелязан в Добрич на 5 октомври
Владимир Калчев: България не е привела европейското законодателство за ВЕИ в националното (ВИДЕО)
Владимир Калчев: България не е привела европейското законодателство за ВЕИ в националното (ВИДЕО)



Яндекс.Метрика