Начало >Добруджа >Общество

Вестник ГЛАС: Поредните парламентарни избори

13.10.2024 г. 12:32:14 ч.
/
Вестник ГЛАС: Поредните парламентарни избори
Предстоящите парламентарни избори, седми за последните три години, са във фокуса на новия брой на вестник „Седмичен ГЛАС“.
Представяме листата с кандидатите на „БСП – Обединена левица“ за област Добрич, както и водачът на листата на ГЕРБ-СДС Деница Сачева. „Израснах в Добрич, тук се научих на взискателност, но най-вече към себе си. Ако искаш да се развиваш, трябва на първо място да имаш изисквания предимно към себе си и с всеки следващ ден да ставаш една по-добра версия на себе си“, споделя Сачева.
В темата на броя можете да се запознаете с указанията на ЦИК за гласуване с хартиена бюлетина.

И още във вестник ГЛАС: 70 години ПФА „Добруджа“. Какво пожелахме на колектива на ансамбъла и какво послание отправи главният художествен ръководител Стоян Господинов – може да прочетете на 1-а и 8-а страници.

- Психичното здраве на работното място е много важна тема, която засяга съвременния човек, тъй като всеки един от нас прекарва голяма част от ежедневието си именно на работно място, а неблагоприятните фактори там могат да бъдат причина за отключване на различни психични заболявания, отчита д-р Северина Василева – временно изпълняваща длъжността управител  на Центъра за психично здраве „Д-р Петър Станчев“.

- Населението е много слабо информирано за донорството. В други държави се говори непрекъснато, а при нас само по повод Европейския ден на донорството 12 октомври, споделя друг наш събеседник д-р Митко Груев - началник на отделението по анестезиология и интензивно лечение в МБАЛ-Добрич.

- Ръст на загиналите в катастрофи в област Добрич показват данните на Пътна полиция.

На спортната страница: Волейболният „Добруджа 07“ стартира новия сезон с домакинство на Берое в събота, 19 октомври. Цените на билетите за домакинските мачове през сезон 2024/2025 в Efbet Супер Волей ще останат непроменени, съобщиха от клуба.
 
И още във вестник ГЛАС: най-актуалните малки обяви, полезна информация, културен афиш, седмичен хороскоп, седмична прогноза за времето.

Коментирайте
Подобни новини
Албена посреща годишната среща на местните власти
Албена посреща годишната среща на местните власти
Времето на 13 октомври
Времето на 13 октомври
Втора седмица от Академия по журналистика „Младежко студио“ (СНИМКИ)
Втора седмица от Академия по журналистика „Младежко студио“ (СНИМКИ)
Добричлия стигна до 10-ия въпрос в "Стани богат"
Добричлия стигна до 10-ия въпрос в "Стани богат"



Яндекс.Метрика