Victoria споделя алтернативната версия на "sad girl summer (not again) (АУДИО)

05.07.2024 г. 15:11:28 ч.
/
Victoria споделя алтернативната версия на "sad girl summer (not again) (АУДИО)
Днес е премиерата на дългоочакваната алтернативна версия на „sad girl summer (not again)”
на изгряваща звезда VICTORIA, създадена от успешния немски продуцент liquidfive. С 200 000 слушатели месечно, liquidfive има впечатляващ опит, с колаборации с международни изпълнители като Tom Novy, Joe Killington, ENIGMA CARSTN и B Martin. Песните му често се изкачват в международните денс класации; тракът „Veins“ наскоро си осигури място в топ 10 на американските денс класации, а парчета като „No Sugar“ постигнаха международен успех радиостанциите.
 
VICTORIA е изпълнител с най-висок приоритет за Warner Music SEE (Югоизточна Европа). Новият ѝ сингъл „sad girl summer (not again)” има голям потенциал да се превърне в летен химн в Европа и извън нея. Оригиналният сингъл се излъчва по радиостанции в цяла Европа, с най-много ротации във Франция, Германия, Латвия и Обединеното кралство. Алтернативната версия ще бъде представена на радиостанции по целия свят.
 
Алтернативната версия е готова да завладее летни дестинации и клубове и да се превърне в химн на лято 2024!
 
 
Виктория Георгиева, известна като VICTORIA, е млада певица, родом от България, която се очертава като артист с висок приоритет в региона на Югоизточна Европа (SEE). Родена на 21-ви септември 1997 г., нейният музикален път стартира със забележително участие в четвъртия сезон на X Factor България, където за първи път беше разпознат нейният изключителен талант. Представяйки България два пъти на конкурса „Евровизия“ с песните си „Tears Getting Sober” и „Growing Up Is Getting Old” съответно през 2020 и 2021 г., VICTORIA получи одобрение както от критиката, така и от публиката.
Откакто се обедини с Warner Music SEE през април 2023 г., кариерата на VICTORIA отбеляза забележителен растеж и успех. Това ключово сътрудничество я тласна към нови висоти в музикалната индустрия. Нейните слушатели месечно скочиха от 40 000 до колосалните 800 000 през декември 2023 г., отразявайки нарастващата ѝ популярност.
 
Последният сингъл на VICTORIA –  „Paradox”, се изкачи до №2 в iTunes в българската поп класация и №10 в „New Music Daily” на Apple Music. Със следващото ѝ издание, притежаващо потенциала да се превърне в летен химн в Европа и извън нея, пътят на VICTORIA като изгряваща звезда продължава възходящата си траектория. 
 
Като приоритетен артист за Warner Music SEE, VICTORIA е готова да плени публиката не само в Източна Европа, но и в световен мащаб, разширявайки обхвата си с уникалното си звучене и безспорен талант. Това е само началото за VICTORIA, с очакване за още много от обещаващата изпълнителка на международната сцена.

Видео:


Коментирайте
Подобни новини
Най-добри практики за защита на вашата самоличност в онлайн казина
Най-добри практики за защита на вашата самоличност в онлайн казина
В "Гладиатор 2" Ридли Скот сбъдва мечтата си за битка между гладиатори и... носорог
В "Гладиатор 2" Ридли Скот сбъдва мечтата си за битка между гладиатори и... носорог
Политаме към нови хоризонти с „Капитан Америка: Нов свят“  от 14 февруари в кината (ВИДЕО)
Политаме към нови хоризонти с „Капитан Америка: Нов свят“ от 14 февруари в кината (ВИДЕО)
SPICE MUSIC FESTIVAL 2024 за шести път посреща най-големите звезди на 90-те в Бургас
SPICE MUSIC FESTIVAL 2024 за шести път посреща най-големите звезди на 90-те в БургасЯндекс.Метрика