БОБ МАРЛИ: ONE LOVE от днес само в кината (ВИДЕО)

14.02.2024 г. 15:33:34 ч.
/
БОБ МАРЛИ: ONE LOVE от днес само в кината (ВИДЕО)
В Деня на влюбените няма по-подходяща компания от посланика на любовта и мира, а неговото съобщение ехти по-силно от всякога с Боб Марли: One Love предпремиерно от днес, 14 февруари, само в кината. Режисиран от Рейналдо Маркъс Грийн, биографичният филм, изпълнен с убийствени парчета като No Woman, No Cry, Exodus, Redemption Song, Could You Be Loved и Buffalo Soldier, е прочувствен трибют към непреходното наследство на легендарния музикант, който по несравним начин улавя същината на неговия талант, идеология и дух.

Боб Марли: One Love празнува личния път и творчеството на великия изпълнител – от скромните му корени в Ямайка до международната слава, който вдъхновява поколенията с посланието си за любов и единство. За първи път ще имаме възможността да видим на голям екран силната история на Боб за преодоляването на трудностите и пътя, който се крие зад революционната му музика. Продуциран в партньорство със семейство Марли и с участието на Кингсли Бен-Адир в главната ролята и Лашана Линч в ролята на съпругата му Рита, Боб Марли: One Love гарантира, че животът му ще бъде отпразнуван по правилния начин.
Чрез архивни кадри, интервюта с близки и приятели и вълнуващи изпълнения ново видео зад кадър ни представя огромното влияние на Марли върху музиката, културата и света като цяло. Кадрите разкриват част от съвместните усилия, благодарение на които историята на Боб Марли оживява на големия екран, и ни представя лични семейни дискусии и разкази на снимачната площадка, които напомнят, че творчеството на краля на регето продължава да вдъхновява и обединява хората от различни поколения, преодолявайки границите на расата, националността и вероизповеданието. Непоколебимият му стремеж към обич, разбирателство и социална справедливост са в центъра на продукцията.

Режисьор на Боб Марли: One Love е Рейналдо Маркъс Грийн, а сценарият е дело на Зак Байлин, Франк Е. Флауърс и Терънс Уинтър. Семейството на Боб Марли активно участва в продукцията на филма, начело със Зиги Марли, Рита Марли и Сидела Марли, които са продуценти, а в екипа на изпълнителните продуценти се включва Брад Пит. В ролите са Кингсли Бен-Адир, Лашана Линч, Тошин Коул, Джеймс Нортън, Антъни Уелш, Майкъл Гандолфини, Уми Майерс, Надин Маршал и др.
Освобождаваме се от душевното робство с Боб Марли: One Love от днес, 14 февруари, само в кината.

Видео:

Източник:PR Forum Film

Коментирайте
Подобни новини
„Моторджии“ ни канят в света на забраненото  от 21 юни само в кината (ВИДЕО)
„Моторджии“ ни канят в света на забраненото от 21 юни само в кината (ВИДЕО)
Михаела Маринова и Любо Киров пуснаха дуетната песен "Вселена" (ВИДЕО)
Михаела Маринова и Любо Киров пуснаха дуетната песен "Вселена" (ВИДЕО)
„Гарфилд: Филмът“ тръгва по кината от  24 май (ВИДЕО)
„Гарфилд: Филмът“ тръгва по кината от 24 май (ВИДЕО)
Този август си казваме „Никога повече“ само в кината (ВИДЕО)
Този август си казваме „Никога повече“ само в кината (ВИДЕО)Яндекс.Метрика