Доколко популярни са залозите на живо?

16.08.2021 г. 14:22:53 ч.
/
Доколко популярни са залозите на живо?
Светът се променя постоянно и ежедневието ни става все по-динамично. Бетинг индустрията върви ръка за ръка с тенденциите, в търсене на най-добра услуга за своите клиенти. Залозите на живо се появиха преди години, а с навлизането на онлайн букмейкърите те изживяха същински ренесанс.
В момента вече са неразделна част от всеки букмейкърски сайт. Играта в реално време е все по-предпочитана пред правите колонки, за които се чака с часове. Сингълите също предразполагат повече време за следене. Вече има толкова много опции за лайв залози, че човек може да се изгуби в морето от различни предложения за дадения мач. Така най-нетърпеливите могат да получат максимална доза адреналин, докато следят любимия отбор или просто виждат очевидно превъзходство на един от двата състава. Можете да откриете всичко за залозите в реално време тук: www.nostrabet.com/bwin
 
Предимствата на живата игра са много
 
Често се пренебрегва човешкият фактор в спорта. Психологическото състояние на състезателите е изключително важно, но преди началото на дадена среща е невъзможно да се правят каквито и да е изводи. Тук на помощ идват лайв секциите. Играчите могат да правят изводи за себе си, наблюдавайки срещата и по този начин да се възползват максимално за успешна прогноза. И най-големите фаворити имат слаби срещи. Прогнозите в хода на сблъсъка дават чудесна възможност за търсене на изненади.
Навярно най-популярната опция в този тип залози е при лошо стечение на обстоятелствата за по-силния състав/състезател. Съвсем често хегемони като Байерн (Мюнхен) във футбола допускат гол в своята врата и коефициентът за тяхна крайна победа рязко скача. Опитните играчи именно това и чакат, за да изстрелят своята лайв прогноза!
 
Каква е разликата между залозите в реално време и стандартните?
 
При стандартната игра прогнозите стават на база предварителни данни. Коефициентите варират в зависимост домакинския фактор, мястото в класирането, класата на отбора и други. При прогнозирането на живо обаче букмейкърите следят самото развитие на срещата. Така, ако даден отбор се представя много по-силно – владее топката, създава опасности, не позволява на противника да развива нападенията си – то съвсем логично и ставката за отбелязване на следващ гол и победа ще бъде занижена в реално време.
Коефициентите постоянно варират при залозите в реално време и това е съвсем нормално, след като става въпрос за динамично бетинг поле.
Най-големи са промените при събитие с особено значение за хода на срещата. Такива могат да бъдат отбелязването на гол или изгонването на футболист, което ще постави единият отбор с числено превъзходство на терена.
 
Доколко популярна е играта на живо у нас?
 
В България лайв залозите са на пазара вече дълги години и са сред най-популярните избори за играчите. Вече изброихме предимствата, от които родните любители на прогнозите могат да се възползват.
Също така българските букмейкъри често предлагат бонуси за жива игра, което е допълнителен стимул за следенето на срещи в реално време. Пробивът на мобилните устройства пък ги прави по-удобни отвсякога.
Вече всеки може да прогнозира дадено лайв събитие с два клика на своя смартфон, от което и да е кътче на страната. Отскоро у нас има 5G мрежа – поредна полезна подробност, когато става въпрос за бързина на залозите. А тя е от фундаментално значение, когато говорим за игра в реално време.

Коментирайте
Подобни новини
БОКС: Тежък жребий за Станимира Петрова и Светлана Каменова на Олимпийските игри
БОКС: Тежък жребий за Станимира Петрова и Светлана Каменова на Олимпийските игри
ВОЛЕЙБОЛ: Йоана Ненчева направи официален дебют за националния отбор за жени под 16 години
ВОЛЕЙБОЛ: Йоана Ненчева направи официален дебют за националния отбор за жени под 16 години
ВОЛЕЙБОЛ:  Добруджа 07 представи и последното си ново попълнение
ВОЛЕЙБОЛ: Добруджа 07 представи и последното си ново попълнение
Трима състезатели на клуб „Десант“ ще участват в професионална бойна вечер “Про Файт” 26
Трима състезатели на клуб „Десант“ ще участват в професионална бойна вечер “Про Файт” 26



Яндекс.Метрика